Toate celebritățile de la Hollywood au debutat în industria cinematografică pe baza principiului că “Sexul vinde”, acest lucru este valabil pentru cei care își doresc o carieră!

Actrița Angelina Jolie, Charlize Theron și Eva Green și-au început carieră în urma unor scene de sex.

1. Angelina Jolie

Călcând pe urmele “Larei Croft”,  Angelina Jolie a jucat în anul 1993 în filmul cu buget redus “Cyborg 2”. La cea vreme avea doar de 18 de ani, a jucat în rolul unui robot care se asemănă cu un om, în acest film încercă să intre ilegal într-o organizației rivală prin seducție și să explodeze acolo.  A acționat prin seducție și a apărut goală în film. Jolie însăși nu a fost impresionată de film. “Oh, am vomitat. Asta am făcut. Când l-am văzut am vomitat.”, a spus ea.
angelina jolie nud

2. Eva Green

În 2006,  Eva Green a jucat în rolul partenerei lui Bond, Vesper Lynd, în “Casino Royale”. Cu toate acestea, debutul său în film a început la vârsta de 23 ani în controversatul film “The Dreamers” al lui Bernando Bertolucci. Filmul a fost concentrat pe revoltele din 1968 care au avut loc la Paris, și include scene de sex explicit și nuditate completă.

eva green

 

3. Kathleen Turner

Thriller-ul erotic “Body Heat” din 1981 a fost începutul carierei lui Turner. La vârsta de 27 de ani a jucat în rolul soției căsătorite Matty Walker, care începea o aventură cu un avocat incompetent. În film cei doi decid să-l omoare pe soțul bogat al lui Matty. Revista “Empire Magazine” a inclus-o pe Turner în lista celor mai sexy 100 de staruri din istoria filmului. După acest film, Turner a devenit una dintre cele mai căutate actrițe a anilor ’80.

Kathleen Turner goala

4. Charlize Theron

Charlize Theron a devenit celebră după primul său rol în filmul “2 Tage in L. A.”, în anul 1996. În acest film a apărut pe jumătate goală într-o scenă de sex fierbinte.

5. Margo Stilley

Crescută de părinți într-un stil religios, Margo Stilley a ajuns la marginea Bibliei americane. Cine ar fi crezut că o să joace într-un film cu scene de sex realistice la vârsta de 22 de ani în filmul “9 Songs”. 

https://www.youtube.com/watch?v=H9V-XPR-k34

Comentarii pe Facebook