Home Nou 5 produse toxice care transformă cetățenii cu gândire critică şi logică în ființe blânde și ascultătoare
Nou

5 produse toxice care transformă cetățenii cu gândire critică şi logică în ființe blânde și ascultătoare

Majoritatea românilor și-au dat seama la un moment dat că politicienii îi mint sau că au făcut-o deja. Un exemplu în acest sens poate fi cazului lui Băsescu. Astfel că, în 2004 a avut loc un episod celebru, rămas în anale drept ”Dragă Stolo”. Ne aflam în cursa pentru alegerile prezidențiale. Theodor Stolojan era în spatele contracandidatului. Atunci apare faimoasa manipulare, care dă de înțeles electoratului că retragerea lui Stolojan din cursă era ultima opțiune, iar starea sa de sănătate era una extrem de gravă. Și a intervenit ”salvatorul” Traian Băsescu, care însuși admitea că nu starea de sănătate l-a făcut pe Stolojan să renunțe. Ce a urmat după, știm cu toții. Cu toate acestea, aproape toți românii l-au votat pe Băsescu, știind că spune adevărul, susține dezvoltarea României și multe altele.

El știa că, dacă electoratul este prost va cumpăra alimente toxice, care i-ar putea face pe cei cu gândire critică şi logica în ființe blânde și ușor de păcălit. Formula este simplă: umplerea creierului cu substanțe chimice din alimente și alte medicamente populare.

În opinia votanților, guvernul îi protejează. De fapt, este complet opusul.

Iată cele mai importante 5 produse cu chimicale care transformă cetățenii cu gândire critică în oi ascultătoare

1. Fluorura de sodiu

S-a dovedit științific că fluorura de sodiu scade IQ-ul si cauzează cancer la oameni, și totuși el este încă adăugat la apă de la robinet în cele mai multe orașe din România. Desigur, în mod deliberat.

2. Alimente modificate genetic sau OMG

Alimentele modificate genetic conțin pesticide chimice, insecticide și erbicide descompun literalmente organele responsabile de curățarea toxinelor din organism și distrug sistematic creierul, provocând cancer și demență. Cu cât sunt consumate mai mult, cu atât oamenii devin mai bolnavi și mai ușor de manipulat.

3. Vaccinuri antigripale

Cele mai populare vaccinuri, cele împotriva gripei, sunt umplute cu mercur, care dăunează creierului și sistemului nervos uman. Ministrul sănătății recomandă vaccinarea populației, în special femeilor însărcinate și copiilor în vârstă de șase luni.

4. Uleiul de rapiță

Conform studiilor, uleiul de rapiță duce la pierderea memoriei, confuzie, tulburări cognitive și demență. Nu întâmplător, majoritatea alegătorilor români nu își pot aminti ce sa întâmplat cu câteva săptămâni sau luni în urmă.

5. Medicamente pentru cap sau bolile psihice

4. Aproape fiecare medicament pentru creier de pe piață conferă tulburări psihice, depresie, anxietate, confuzie, îndoială, și alte tulburări fizice și mentale care împiedică oamenii de la gândirea critică, lipsindu-i de viziune.

5/5 - (2 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!