Duminică, 21 iunie 2015, ora 10, pe DN 65 – E 574, în apropierea orașului Scornicești, satul Negreni, un bărbat de 67 ani, din municipiul Pitești, în timp ce conducea autoturismul, n-a adaptat viteza la condițiile meteo într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un alt bărbat, de 27 ani, din municipiul Slatina, care se deplasa pe direcția Pitești – Slatina.
Din accident a rezultat decesul unui pasager din autoturismul condus de şoferul piteştean. Alte şase persoane (printre care şi ambii şoferi) au fost rănite. În funcţie de gravitatea rănilor, pasagerii afectaţi au fost transportaţi de către ambulanţele SJA Olt şi de alicopterul SMURD la UPU Slatina, respectiv la UPU Craiova. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
accident negreni

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook