Adobe-Photoshop pentru android
Adobe a lansat astăzi patru noi aplicații Android (cu puțin înainte de termen). În timp ce compania a oferit de mult timp platformei iOS instrumente pentru popularele aplicații precum; Photoshop, Lightroom și altele, în general, nu au făcut disponibile pentru Android aceste servicii. Cu toate astea, începând de astăzi, abonații Creative Cloud pot folosi Photoshop Mix, Brush CC, Shape CC şi Color CC pe platforma Google. Toate noile aplicații necesită un abonament Adobe Creative Cloud.

Interfețele sunt simple, vin cu o serie de funcționalități foarte utile și cu o gamă largă de unelte cu care puteţi edita imagini cu ușurință, în câteva minute.

Brush CC– vă permite să creaţi perii pentru Photoshop, Illustrator şi Photoshop Sketch din fotografiile capturate pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Shape CC – vă permite să creaţi desene vectoriale bazat pe fotografiile de pe telefonul dvs.

Color CC (aka Kuler) – vă permite să alegeţi culori din orice imagine captată pe mobil şi să le salvaţi ca palete de culori pentru o utilizare ulterioară în aplicaţiile Creative Cloud.

Photoshop Mix – a fost pus la dispoziție pe Google Play Store în această dimineață – oferă acces la unele instrumente de bază de editare a imaginilor din Photoshop (inclusiv umplerea de conţinut) pe telefonul mobil.

Descarcă: Adobe Photoshop Mix |Adobe Forma CC  | Adobe Brush CC | Adobe Color CC

Comentarii pe Facebook