Home Nou Agenda ascunsă din spatele promovării homosexualității
Nou

Agenda ascunsă din spatele promovării homosexualității

Când vine vorba de numărul uriaș de oameni care populează Planeta Albastră, Oculta mondială trebuie să recunoască că are o mare problemă. Suntem prea mulți și, deci prea greu de controlat. În cazul în care s-ar dori brusc instaurarea unei dictaturi planetare prin ONU, “păpușarii lumii” s-ar confrunta cu o opoziție numeroasă. Astfel încât, primul pas este scăderea numărului de locuitori ai planetei. Aceasta se face, logic, prin scăderea numărului de nou-născuți și, deci, a natalității.

Cea mai bună strategie în acest sens este promovarea agresivă a categoriilor sexuale care nu se pot reproduce prin relații sexuale cum sunt homosexualii, transexualii sau lesbienele. Astfel, ne apare clar motivul pentru care se insistă în acest sens. O “familie” formată din homosexuali care adoptă un copil va produce din cel din urmă aproape sigur un nou homosexual, deci numărul homosexualilor va crește exponențial. Prin promovarea aberațiilor sexuale, scopul final al Ocultei Mondiale este “confuzionarea” genurilor și astfel, distrugerea genurilor primare, masculin și feminin. Se dorește ca în viitor ființa umană să fie asexuată și incapabilă de procreere. Copiii vor fi produși în laboratoare, așa cum a descris Aldous Huxley în romanul “Minunata Lume Nouă” și vor fi în totalitate sub controlul Statului.

Acesta e motivul ascuns din spatele promovării homosexualității, deși mulți dintre jurnaliștii și politicienii români habar nu au de acest lucru. Relațiile homosexuale pot fi tolerate dacă se produc discret, departe de ochii lumii, dar familia naturală sau tradițională va fi pe veci cea formată din bărbat și femeie. Orice altă aberație este împotriva naturii. Aberațiile sexuale pomenite mai sus sunt specifice unei societăți decadente sau degenerate. Putem vedea acest lucru doar privind SUA și Vestul Europei care se îndreaptă spre o tiranie colectivistă fără ca publicul spălat pe creier din aceste țări să bănuiască ceva. De noi depinde dacă îi vom urma sau nu.

Autor: Cimpoieru Ciprian

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks