Home Politica America se prăbușește; urmează restul lumii?
Politica

America se prăbușește; urmează restul lumii?

Urmareste-ne pe Google News

Criza de la granița dintre SUA și Mexic atinge proporții de necontrolat, cu aproximativ 100000 de migranți ce sunt aștepați luna aceasta, iar numărul lor crește în continuu. Este cel mai mare număr de migranți pe care autoritățile trebuie să îl primească din 2008 încoace iar lucrurile se înrăutățesc de la lună la lună, dându-i astfel dreptate președintelui Trump ce afirma cu câteva săptămâni în urmă că SUA se confruntă cu o criză la granița sa de Sud.

Refugiați în rândul cărora se află infractori, indivizi care sunt bolnavi sau simpli oameni care aduc mizeria Americii Centrale cu ei în SUA. Ce rețetă perfectă pentru distrugerea Americii mai dorim? Asta în timp ce Partidul Democrat American (neo-marxiștii Americii) se preface că totul este în ordine. Migrația ilegală și masivă este cel mai mare pericol la adresa statelor lumii așa-zis libere dar oferă neo-marxiștilor anumite avantaje, pe lângă prăbușirea economică și socială a Vestului. Creează o subclasă de sclavi care vor da la alegeri voturile către partidul ce le va plăti ajutoarele sociale, iar acest Partid va fi cu siguranță unul controlat de către neo-marxiști. Pe de altă parte migranții sunt mână de lucru ieftină putând să concureze din acest punct de vedere cu alogenii ale căror salarii vor scădea ca urmare a acestei concurențe. Singurii care nu văd realitatea acestei crize sunt aceiași indivizi care au blocat finanțarea Zidului pe care președintele Trump dorea să îl construiască la granița cu Mexicul. Partidul Democrat American se va confrunta cu mari probleme la alegerile următoare de pe urma acestei crize, părându-le însă să nu le pese indiferent cât de gravă este situația.

Nu trebuie să ne amăgim, dacă hoarde de migranți forțează azi granița de Sud a Statelor Unite, asta nu înseamnă că nu își vor îndrepta atenția și spre Europa. Valul migraționist din 2015 cu milioane de migranți venind dinspre o Sirie răvășită de un război civil sângeros este doar începutul. Chiar dacă Oceanul Atlantic este o barieră mai dificil de trecut decât Marea Mediterană, asta nu înseamnă că masele de invadatori venite din America de Sud și Centrală nu își vor îndrepta atenția și spre bătrânul continent. În urmă cu 50 de ani doctorul Richard Day, un apropiat al familiei Rockefeller, dezvăluia că migrația masivă va fi folosită pentru a distruge comunități până acum stabile și conservatoare. Ce vedem azi în Germania și în restul Occidentului demonstrează că Richard Day cunoștea aceste planuri din surse sigure.
Poate că Pactul ONU pentru Migrație nu obligă statele lumii să ia cote obligatorii de migranți. Acest act încearcă să oblige respectivele state să trateze migranții într-un mod uman oferindu-le condiții la fel de umane. Dar prin aceste prevederi, respectivul act îi va încuraja pe prezumtivii migranți să ia cu asalt granițele statelor din Occident știind acum că acestea din urmă vor fi obligate să îi trateze decent.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!