Home Muzica si filme An Open Secret (Pedofilia de la Hollywood) 2017 – documentar cenzurat de cinematografia americană
Muzica si filme

An Open Secret (Pedofilia de la Hollywood) 2017 – documentar cenzurat de cinematografia americană

În fiecare an, mii de copii ajung la Hollywood în căutarea faimei, dar ceea ce găsesc adesea în acest tărâm, este o vastă rețea de manipulare și abuzuri.

„An Open Secret”, este un film documentar american regizat de cineastul nominalizat la Oscar®, Amy Berg (West of Memphis; Deliver Us From Evil) în care expune abuzul sexual asupra copiilor în industria cinematografică de la Hollywood. Documentarul prezintă interviuri cu actori victimizați, care au fost abuzați pe vremea când erau copii, precum și figuri din industrie, actori înșiși și jurnaliști. Filmul a fost cenzurat de cinematografia americană, deoarece este clar că cei puternici sunt complici și participanți la aceste criminalități.

După finalizarea sa, în 2015, nu a existat nicio premieră în marile cinematografe și nu a rulat pe nici o șcenă sau ecran din lume.

Producătorul filmului Gabe Hoffman a spus:

“Când s-a lansat filmul, am asistat la un mare sprijin din partea oamenilor care au vizionat cu adevărat filmul. Ceea ce nu am asistat a fost sprijinul festivalurilor de film sau al Hollywood-ului în general pentru promovarea acestuia. Cred, totuși, că atât producătorii
„An Open Secret”, cât și Hollywood-ul sunt responsabili pentru acest lucru.”

După doi ani mai târziu, în OCTOMBRIE 2017 și datorită multiplelor rapoarte de hărțuire sexuală și abuzuri apărute în urma scandalului Harvey Weinstein, acest documentar a căpătat o nouă relevanță. Din luna decembrie și până în 2017, filmul a fost văzut de peste 3 milioane de oameni prin diferite rețele de socializare, deși producătorul Gabe Hoffman a planificat să nu îl mai difuzeze gratuit online, însă a prelungit termenul datorită interesului mare pe care oamenii l-au manifestat.

La început au apărut doar femeile care au povestit experiențele trăite, dar apoi și bărbații au început să le împărtășească, iar de atunci a apărut o avalanșă de dezvăluiri despre partea întunecată a industriei cinematografice.

Actorul Corey Feldman, popular în anii ’80 pentru rolul său în filmul “The Goonies”, este unul dintre cei care s-au săltat împotriva acestor acte criminale.

În documentarul complet în lb. engleză de mai jos, puteți vedea dovezile pedofiliei din partea managerilor, agenților, agenților de publicitate și regizorilor care au profitat de copii care visau să intre în industria filmului. „An Open Secret” 2015 online:

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks