Dupa lansarea noilor telefoane compania Apple a dat lovitura, potrivit unei declarații recente din partea companiei, iPhone 6 și iPhone 6 Plus a primit in primele 24 de ore 4 milioane de pre-comenzi.

iphone 6 si 6s

Anul trecut atunci cand a lansat iPhone 5S, primele cifre de vânzări nu au fost dezvaluite, dar iPhone 5 “a primit doar 2 milioane de pre-comenzi, pre-comenzile pentru iPhone 4 sunt cunoscute dar se speculeaza ca s-a primit 600 de mii de pre-comenzi.
Cea mai mare parte a pre-comenzilor primate pe 19 septembrie vor ajunge la proprietarii, nu se poate livra toate comenzile primite datorita epuizari stocului.Cu toate acestea, comenzile luate pe data de 19 septembrie de la Apple Store Statele Unite, vor incepe sa livreze in ordinea primita iar celor ce nu le pot livra produsul va trebui sa astepte pentru a putea primi produsele comandate.

În cazul comenzilor iPhone 6 și iPhone 6 Plus primite din mai multe țări europene, inclusiv Romania, vor trebui sa astepte pentru a-si primi produsele pana pe data de 26 septembrie.

Comentarii pe Facebook