Home Afaceri, Nou Banca Națională a României este deținută și controlată de Rothschild
AfaceriNou

Banca Națională a României este deținută și controlată de Rothschild

Urmareste-ne pe Google News

Baterea și circulația monedei impune baterea monedei, iar în cazul monedelor naționale ale României, autoritatea monetara națională se ocupă de acest lucru, mai exact Banca Națională a României (BNR), care la rândul său este reglementată de Sistemul Monetar Internațional. Dar, întrebarea este, care sunt oamenii care dețin și controlează tot acest sistem? Guvernele țărilor, bancheri, cetățenii etc.? Răspunsul este cu siguranţă altul. Prin urmare, în acest articol vom vedea de cine este deținută și cine controlează Banca Națională a României.

Banca Națională a României este deținută și controlată de Rothschild

Un detaliu necunoscut pentru publicul larg, este faptul că Banca Națională a Românei este deținută și controlată prin Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite (FED), care la rândul său este o companie privată care se află pe propria proprietate și care este protejată de legile SUA. Această companie cu capital integral privat tipărește banii pentru Guvernul american, care plătește pentru imprimarea banilor. Acest lucru înseamnă că dacă cetățenii SUA și-ar plăti datoria țării și ar înceapă să tipărească banii, ar fi datori față de FED încă de la primul dolar tipărit sau împrumutat de guvernul său.

De asemenea, majoritatea oamenilor care trăiesc în România nu au nicio idee că BNR aparține agenției străine IRS (Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite), care tipărește bani în funcție de această instituție aflată sub controlul unor persoane private din SUA sau Marea Britanie. În mod paradoxal, IRS este o organizație străină a Fondului Monetar Internațional (FMI) și care este deasemenea “brațul” privat al Sistemului Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii (FED).

În trecut, în condițiile în care monedele erau bătute din metale prețioase (aur, în special), începând cu anii 1973 – 1974, majoritatea țarilor, printre care și România au renunțat la valorile parității aurului pentru a se asigura reglarea spontană a cantității de monedă în funcție de necesitățile economiei, fără supravegherea evoluției cantității de metal prețios, ceea ce conducea la cheltuieli considerabile ale funcționării unui asemenea sistem. Treptat, în circulație, monedele cu valoare integral au fost înlocuite cu monede din metale comune, iar după primul război mondial monedele din metale prețioase au fost eliminate complet din circulație. Deci, s-a renunțat la regula de bază: cât aur aveai în subsol atâta monedă puteai tipări.

Așa se face că o mare parte din rezerva de aur a BNR se află în străinătate, în special în SUA și Marea Britanie.

Care este obiectivul FED-ului?

Obiectivul principal al FED-ului este să se asigure că poporul american își plătește impozitul, și la rândul său, cetățenii români (și nu numai), care sunt un fel de sclavi, prin intermediul așa zisei “Bănci Naționale a României.”

Există două mega-bănci care oferă împrumuturi tuturor țărilor de pe planetă, Banca Mondială și FMI (Fondul Monetar Internațional). Banca Mondială este deținută de familiile bancare de vârf ale lumii, cu Rothschilds la conducere, în timp ce Fondul Monetar Internațional se află în proprietatea exclusivă a contelui de Rothschild.

Aceste două mega-bănci acordă împrumuturi “țărilor în curs de dezvoltare” și utilizează ratele dobânzilor aproape nerambursabile pentru a profita de anumite bogății, cum ar fi, terenuri și metale prețioase. Și, foarte important este că, ei exploatează resursele naturale ale unei țări (cum ar fi petrol sau gaze) prin companiile pe care le dețin în secret, îl rafinează, apoi îl vând aceleiași țări, generând profituri uriașe.

Împrumuturile sunt acordate pe baza unor așa zise “negocieri” cu “Hitmeni Economici”, care reușesc prin mită (adică mituiește) sau prin amenințări directe cu moartea pe cei care sunt în măsură să-și vândă țara.

Pentru ca aceste companii să poată exploata resursele unei țări în curs de dezvoltare, au nevoie de o infrastructură solidă. Prin urmare, în scenă apar bancherii (Ex: Banca Mondială), care oferă împrumuturi aproape imposibil de rambursat.

Și mai mult decât atât, singura bancă care le guvernează pe toate, inclusiv BNR este Banca Reglementelor Internaționale (BIS), denumită și Banca de Decontări Internaționale (Bank for International Settlements) care este controlată de Rothschild și este poreclită “Turnul din Basel”.

 

Comentarii pe Facebook
4.1/5 - (7 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!