Home Nou Branduri 2019 pentru motocoasa profesionala
Nou

Branduri 2019 pentru motocoasa profesionala

Piata globala a dispozitivelor de cosit este una destul de mare si variata. Motocoasele si motocositoarele unor branduri cum ar fi: STIHL, MTD, HUSQVARNA, URAL, STIGA, HONDA sunt unele din cele mai scumpe si sunt achizitionate mai mult de intreprinderi, pentru volume mari de lucru. Pentru utilizarea pe terenuri mici, aceste motocoase sunt prea costisitoare.

In acest an, multe companii specializate in acest domeniu au lansat productia de motocoase profesionale de tuns iarba, care ar putea inlocui brandurile cunoscute.
O motocoasa profesionala produsa de noile companii nu este deloc inferioara celor renumite, adica au aceeasi calitate, putere, fiabilitate si conditii de intretinere. Motocoasa profesionala este capabila sa faca fata unui volum mare de lucru, atunci cand e vorba de cate 6-8 ore pe zi. Iata care sunt noile tipuri de motocoase profesionale aparute in anul 2019:

ForteMK-843HS este o motocoasa profesionala puternica pe benzina, care functioneaza timp indelungat chiar si in conditii de praf. Aceasta este recomandata mai mult pentru utilitatile publice.Ca si oricare dispozitiv, are avantaje: filtru dublu de curatare, pornirea rapida fara mult efort, cilindru cromat, reducerea consumului de combustibil in comparatie cu motocoasele similare; cutie de viteza incorporata, montata pe 2 lagare; protectie suplimentara a rezervorului de benzina impotriva deteriorarii mecanice si a socului; vesta confortabila cu doi umeri; dar si dezavantaje: lipsa mecanizmului anti-vibratii pe bara cositoarei. Mai mult, aceasta motocoasa profesionala nu are inslus in setul de instrumente cutitul pentru recoltarea fanului (acesta poate fi achizitionat separat).

PROKRAFT T-5600 este o motocoasa profesionala cu patru cilindri si este una dintre cele mai bune variante a unei motocoase pe benzina eficiente si ieftine. Este o copie exacta a modelului HONDA UMK 435E UEET, care se bucura de vanzari pe banda rulanta in multe tari ale lumii. Aceasta motocoasa este recomandata pentru lucrari in gradini, pe terenuri agricole ale fermierilor, care se afla la distante mari de casele unde locuiesc. Aceasta motocoasa poseda o serie de avantaje: motorul are o durata de viata de aproximativ 2-3 ori mai mare decat a motocoasei in 2 timpi; economie substantiala de combustibil si greutate mica (6-7kg); dimensiuni mari si nivel redus de zgomot si vibratii; emisii mici de substante nocive in atmosfera comparativ cu motocoasa obisnuita; buton convenabil, cu capacitatea de a seta numarul optim de rotatii ale motorului, precum si setul complet care consta din trei tipuri de cutite (pentru buruieni, fan de recoltat, cositul tufisului) si un tambur automat cu o struna de cosit. Pretul este unul rezonabil. Un dezavantaj ar fi costurile mari pentru reparatie in cazul in care motocoasa se deterioreaza.

HYNDAI 525 – apartine brandului sud-coreean si se potriveste pentru toate tipurile de cosit iarba, indiferent de volumul si durata muncii efectuate. Calitatea asamblarii si a detaliilor in sine nu este mai prejoasa decat cea a modelelor STIHL si HUSQVARNA. Avantajele motocoasei Hyndai constau in motorul ergonomic cu un consum redus de combustibil si zgomot redus;pornirea usoara a motorului si reglarea fara cheie a bratelor motocositoarei in latime si inaltime; cutia de viteze din metalo-ceramica inferioara, care nu se deformeaza atunci cand este expusa la temperaturi ridicate; vesta profesionala si rucsac dublu pentru umeri. Ca si la modelul Prokraft, dezavantajul ar fi costurile mari ale reparatiei in cazul deteriorarii motocoasei.

Acestea au fost modelele anului 2019 pentru motocoasa profesionala, ramane doar sa faci o alegere si sa iei o decizie referitoare la chizitie.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks