Controlul minții și spălarea creierului prin propagandă cu ajutorul mass-mediei audio vizuale, nu mai este o simplă teorie a conspirației. În zilele noastre, televiziunea (mass-media) în general nu ne spune ce să gândim, ci mai degrabă despre ce ar trebui să ne gândim, astfel încât să ne poată controla. Guvernul încearcă întotdeauna să ne facă să credem minciunile pe care le inventează. Și reușește să o facă manipulând sistemul nervos uman prin câmpurile electromagnetice de la monitoare.
În 1999, psihologul criminalist Dick Anthony a dezvăluit că CIA a inventat tehnici de spălare a creierelor împotriva comunismului în timpul războiului din Coreea.
Revelația lui Anthony a condus la o altă ipoteză halucinantă legată de experimentele CIA. Ulterior s-a arătat că imediat după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, guvernul Statelor Unite a început să experimenteze modul prin care poate fi controlată mintea umană. În 1945, guvernul SUA a recrutat în secret mulți oameni de știință naziști, unii dintre ei fiind identificați și condamnați pentru crime de război în timpul proceselor de la Nürnberg. Recrutarea a primit numele de cod „Operation Paperclip”. Scopul Operațiunii Paperclip a fost să valorifice cunoștințele acestor oameni de știință naziști. Li s-a spus că, dacă sunt de acord și lucreze pentru guvernul Statelor Unite, vor scăpa de sub urmărirea penală. Naziștii au acceptat imediat, fiindcă nu aveau altă opțiune.
După ce naziștii au fost angajați de Statele Unite ale Americii, guvernul i-a folosit într-o serie de experimente extrem de secrete. Un astfel de experiment a fost modul în care mintea umană putea fi controlată cu ajutorul tehnologiei și științei. Cu ajutorul naziștilor, CIA și Departamentul Apărării au efectuat cercetări secrete sub numele de cod MKULTRA în anii ’50. Ulterior, proiectul a fost redenumit „Proiectul ARTICHOKE”. Intenția a fost de a studia controlul minții, interogarea, modificarea comportamentului, etc.
Astăzi, „Mind Control” sau controlul minții este o realitatea integrată adânc în viața noastră de zi cu zi, și asta datorită utilizării frecvente a tehnologiei. Ipoteza că sistemul nervos uman poate fi manipulat prin câmpurile electromagnetice de la monitoare este confirmată de cercetările științifice, ce au fost publicate pe Internet cu numărul de brevet US 6506148 B2, și care se intitulează „Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors” (Manipularea sistemului nervos de câmpurile electromagnetice de la monitoare). Acest brevet există, a fost trimis în mod corespunzător la Google la 1 iunie 2001, revizuit în 2002 la „cerere” și în final a fost publicat pe 14 ianuarie 2003. Experimentul controlului minții a fost condus de Hendricus G.Loos. Îl puteți consulta la următorul link: https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en
Rezumatul documentului de atestare sună cam așa: În urma stimulării unui subiect uman cu câmpuri electromagnetice pulsate cu frecvențe între 0.5 și 2.4 Hz, cu scopul de a excita o rezonanță senzorială, s-au observat anumite efecte fiziologice ale subiectului. În momentul în care emit imagini pulsate, monitoarele și televizoarele emit câmpuri electromagnetice cu o amplitudine suficientă pentru a produce asemenea excitații.
Invenția se referă la efectul unui câmp electromagnetic extern asupra unui organism viu, mai exact la stimularea sistemului nervos al celui din urma. Astfel de efecte neurologice au mai fost menționate de oamenii de știință, iar câmpurile respective au fost definite de aceștia fie ca tensiuni alternative aplicate într-o încăpere între tavan și sol, fie printr-un aparat pentru atenuarea întreruperilor ciclului circadian al unui mamifer, în care câmpul electric este aplicat la nivelul capului subiectului și este dezvoltat intre doi electrozi. În urma studiilor s-a constatat că anumiți receptori cutanați pot fi stimulați de câmpuri electrice foarte slabe dacă acestea sunt pulsate cu o frecventa de 0.5 Hz și ar transmite semnale nervoase creierului, stimulând astfel efecte fiziologice cum ar fi: relaxare, somnolență, ptoza a pleoapelor, observarea de modele colorate mișcătoare subiectul având ochii închiși, zâmbet tonic, entuziasm sexual, sau senzație de încordare a stomacului. Această rezonanță nu trebuie să fie excitată doar prin câmpuri electrice, ea mai poate fi stârnită și de câmpuri magnetice, de pulsații de căldură sau de semnale acustice… Prin urmare, un monitor (tv sau de calculator) poate fi folosit pentru a manipula sistemul nervos al persoanelor din apropiere.
Așadar, nu mai există îndoială că televizoarele, computerele, telefoane mobile, radiourile și câmpurile electromagnetice, sunt instrumente de control al minții!
Urmăriți și videoclipul de prezentare al experimentului: