Poliţiştii de investigarea fraudelor au reţinut cinci persoane, care ar fi comis fraude economice, prejudiciind o instituţie publică cu peste 1.600.000 lei.
catuse
În ziua de 22 septembrie 2014, poliţiştii caracaleni au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiul Caracal, la locuinţele a cinci persoane bănuite de comiterea unor fraude economice. Cele cinci persoane suspecte, cu vârste cuprinse între 46 şi 64 de ani, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Caracal, unde, în baza probatoriului administrat, au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea sunt bănuite că, în calitate de angajaţi ai unei instituţii publice, în perioada 2009 – 2011, ar fi introdus în actele contabile facturi şi chitanţe false, însuşindu-şi astfel 1.631.920 lei.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook