După o lungă perioadă de observație psihologii au ajuns la concluzia că femeile preferă anumite tipuri de bărbați, care au farmec, care atrag irezistibil, deși poate unele neagă acest aspect. Bărbații ar fi chiar surprinși să citească gândurile femeilor în ceea ce privește preferințele pentru anumite tipologii de bărbați, sau să le afle părerile cu privire la ambițiile lor, care deseori nu sunt prea departe de cele ale mamelor.

Femeile își doresc lângă ele un bărbat puternic și încrezător. Am putea spune că sunt atrase de varianta modernă a prințului din povești. Femeile își doresc un partener care să le complimenteze, să le facă să se simtă iubite, admirate, apreciate. Dacă bărbații ar înțelege acest lucru, dacă ar învăța mici secrete care le fac pe femei fericite, cu siguranță relațiile între sexe ar fi mult mai plăcute.

Femeile adoră bărbații eleganți, care se îmbracă cu stil și au farmec. Toți bărbații care se respectă poartă costume bărbătești la comandă, haine create de designeri, pentru că ei doresc să creeze celor din jur o impresie elegantă, aparte. Bărbații de succes poartă articole de îmbrăcăminte făcute la comandă, care să arate chic, să fie în culorile actuale în tendințe, să aibă cusături decorative la modă și un aspect care atrage ca un magnet.

Femeile sunt pretențioase când vine vorba de bărbați. Deși unii bărbați consideră că sunt sexy prin faptul că fumează, ei trebuie să știe că nicio femeie nu adoră săruturile cu gust de scrumieră. Orice femeie își dorește un bărbat îngrijit, iar dacă ne referim mai ales la o femeie care nu fumează, putem spune că nu va fi interesată de un bărbat fumător. Oricât s-ar abține el de la acest viciu, vor fi momente când va fuma chiar în fața femeii iubite, ceea ce este chiar dezagreabil. Un bărbat care își forțează femeia iubită să fumeze pasiv nu este nici pe departe un bărbat delicat și nici îndrăgostit. El își bate joc de sănătatea lui, iar în plus nu-i pasă nici de sănătatea persoanei de lângă el.

În niciun caz femeile nu vor un bărbat care să le trateze cu un spirit camaraderesc. De asemenea nu suportă bărbații care petrec toate duminicile cu prietenii, sau care sunt interesați numai de fotbal și de emisiuni de entertainment televizat.

În urma sondajelor a reieșit faptul că femeilor le plac bărbații care sunt atenți cu partenera lor, știu să o răsfețe și să o protejeze. Desigur nu este vorba despre bărbatul perfect deși multe femei și l-ar dori. Nici nu există în realitate bărbatul perfect, aceasta este doar o figură de stil. Femeile care sunt în căutarea bărbatului perfect, își doresc de fapt un tip de bărbat care să fie serios, fidel, carismatic, cu o stare bună de spirit.

Realitatea uneori este alta când vine vorba despre bărbatul serios. Poți avea surpriza de a întâlni un astfel de bărbat și să constați că nimic nu-l mulțumește pe deplin, nimic nu este chiar la locul lui, are tabieturi, ține la o ordine prestabilită, are un spirit critic greu de suportat. Deși totul pare frumos la început, treptat lucrurile se complică, apar discuții care devin obositoare și consumatoare de energie. La un astfel de bărbat nimic nu este improvizat, neglijent sau lăsat la întâmplare. Este inutil ca o femeie să facă eforturi pentru a-i face pe plac, să se prefacă că este la fel de perfecționistă și meticuloasă, dacă în realitate nu este așa. Încet relația cu un astfel de bărbat devine insuportabilă, pentru că el va critica mereu tendința partenerei spre dezordine și o va enerva.

Există bărbați care adoră să aibă o parteneră care să gestioneze propria viață dar să fie grijulie și față de viața lui. Astfel de bărbați sunt pasionați de gadget-uri, le place să fie răsfățați, iar cel mai rău este că preferă să evadeze în lumea lor decât să înfrunte problemele. Ei adoră femeile istețe, descurcărețe, care au o atitudine indulgentă față de gafele lor și care îi țin departe pe ei de responsabilități sau și le asumă în locul lor. Femeile care își aleg un astfel de partener trebuie să aibă capacitatea de a face ele totul, de a rezolva toate problemele care apar, pentru că el nu va reuși să facă asta și nici nu-și va bate capul să facă nimic. Femeile trebuie să fie atente, să nu se îndrăgostească de un astfel de om, pentru că tot greul va fi lăsat pe umerii lor.

Comentarii pe Facebook