Marele Ordin Feminin Român anunta sambata, 28 februarie, ora 19.00 debutul celei de-a doua stagiuni de concerte masonice «Coloana Armoniei» ce va fi gazduita de Centrul National de Artă “Tinerimea Română” (Str. Schitu Magureanu, nr. 4, sector 5, Bucuresti).
mofr
«Este o mare bucurie pentru noi sa avem alaturiin fiecare luna personalitati ale lumii artistice, oameni de cultura, diplomati sau doar admiratori de frumos in aceasta «constructie» minunata (asa cum o numim noi) – prima stagiune permanenta de concerte masonice din lume. Va invitam sa descoperiti sambata aceasta armonia incontestabila din acordurile lui J.S.Bach!», declara Graziela Barla, Mare Maestru al Marelui Ordin Feminin Roman.
Ca o noutate a stagiunii de anul acesta, la concerte vor participa in mod gratuit categorii de public defavorizate. Toate incasarile din vanzarea de bilete sunt folosite pentru actiuni de binefacere.
Biletele se pot cumpăra de pe www.bilete.ro, din oficiile Postei Române, magazinele Inmedio, magazinele Germanos sau se pot comanda la adresa: secretariat@mofr.ro
Concertele sunt organizate lunar, in ultima sambata a fiecarei luni.
Comentarii pe Facebook