Home Afaceri, Nou Cea mai mare bancă din zona Euro recunoaște că sistemul central bancar este controlat de ROTHSCHILD, inclusiv Banca Naţională a României
AfaceriNou

Cea mai mare bancă din zona Euro recunoaște că sistemul central bancar este controlat de ROTHSCHILD, inclusiv Banca Naţională a României

Urmareste-ne pe Google News

BNP Paribas, cea mai mare bancă din zona euro recunoaște într-un articol că băncile centrale sunt controlate de Rothschild.

Băncile centrale joacă un rol esențial în economiile de piață curente pentru a menține stabilitatea și credibilitatea monedelor statelor lumii. Politicile monetare sunt dictate de acestea în scopul de a influența activitatea economică a unei țării pentru a-și îndeplini obligațiunile, pentru a menține un echilibru financiar în sistem și pentru a păstra valoarea monedei locale în raport cu valutele internaționale.

Principalele bănci centrale ale lumii la care este afiliată și Banca Națională a României se regăsesc; Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii, Banca Centrală Europeană, Banca Centrală a Angliei, Banca Centrală a Japoniei, Banca Centrală a Elveției, Banca Centrală a Canadei, Banca Centrală a Australiei, Banca Centrală a Poloniei și Banca Centrală a Noii Zeelande.

Într-un articol apărut în revista on-line a băncii BNP PARIBAS, cea mai mare bancă din zona euro în funcție de volumul activelor, membrii băncii recunosc că ROTHSCHILD controlează toate băncile centrale enumerate mai sus.

Mass-media ascunde adevărul!

Cu era de așteptat, mass-media afiliată grupului bancar al Edmund de Rothschild, afirmă că “Este fals, în mod evident”, “Familia Rothschild nu are o bancă centrală!”

După apariția articolului pe site-ul cele mai mari băncii franceze, la presiunile insistente ale mass-mediei, BNP Paribas a fost nevoită să își ceară scuze și să șteargă rapid articolul publicat. Într-un mod agresiv ziarul francez “Le Monde” [1] reacționează la articolul publicat de BNP Paribas printr-o contradicție intitulată Când site-ul BNP Paribas preia o intoxicație antisemită împotriva lui Rothschild (Quand le site de la BNP Paribas reprend une intox antisémite sur les Rothschild)”

Presa subordonată cataloghează rapid “anti-semit” pe oricare încearcă să afle cine se ascunde în spatele instituțiilor financiare mari care domină întreaga economia globală. Însă, este evident că în spatele mass-mediei există companii, precum trusturile de presă, care aparțin unor proprietari ai celor mai mari instituții financiare din lume. Astfel că, în spatele Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii, a Băncii pentru Reglementări Internaționale sau a Băncii Angliei, există oameni care decid ce se întâmplă cu sistemul bancar și cu marile companii multinaționale.

Care este compania financiară prin care controlează Rothschild toate băncile centrale?

Rezerva federală (FED) este cea care stabilește valoarea dolarului și este deținută de câteva bănci private americane. Cei patru acționari principali ai Sistemului Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii sunt băncile: Wells Fargo, JPMorgan Chase, Bank of America și Citigroup. La rândul lor, cele patru bănci au ca acționar principal fondul de investiții Vanguard Group.

Persoana cheie în acest tablou este președintele Băncii Angliei, MARK CARNEY [2], care stabilește valoarea lirei. Nu întâmplător, acesta a fost treisprezece de ani angajatul băncii Goldman Sachs.

De asemenea, o altă persoană cheie este președintele BCE (Banca Centrală Europeană), MARIO DRAGHI [3], care stabilește valoarea monedei euro. El nu doar că a fost angajat, ci de asemenea, a fost Vice Președinte la banca Goldman Sachs.

Care este principalul acționar instituțional al Goldman Sachs [4]?

Principalul acționar al Goldman Sachs, una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume este, Vanguard. Prin urmare, cea mai mare companie de investiții din lume și anume VANGUARD, controlează toate companiile și băncile care lucrează cu dolari, euro și lire sterline.

Care este instituția financiară ce deține Banca Edmund de Rothschild?

Instituția financiară care controlează și deține Banca Edmund de Rothschild cu sediul la Geneva, Elveția, este Vanguard.

Accesați următorul link pentru a vedea cum Vanguard [5] controlează întregul sistem bancar mondial.

Referințe:

  1. https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2019/02/18/quand-le-site-de-la-bnp-paribas-relaie-une-intox-antisemite-sur-les-rothschild_5424975_4355770.html
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Carney
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Draghi
  4. https://www.nasdaq.com/symbol/gs/ownership-summary
  5. https://fintel.io/i/edmond-de-rothschild-private-merchant-banking-llp
Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!