Luna Februarie si-a castigat de mult renumele de „luna iubirii”. Altfel spus, indragostitii au un motiv in plus sa isi ofere cadouri. Totusi, exista si corporatii din Bucuresti care au recurs la aceasta metoda, pentru a-i recompensa pe cei mai buni dintre angajati. Nu vorbim despre multinationalele de renume, ci despre un studio de videochat pozitionat chiar in inima Bucurestilor.

Cand se vorbeste despre gestionarea resurselor umane, mai exact despre motivarea oamenilor la locul de munca, acest lucru atrage dupa sine multe dureri de cap pentru angajatori. In plus, motivarea angajatilor devine din ce in ce mai grea, spun angajatorii. Totusi, se pare ca exista si angajatori care si-au luat in serios rolul si investesc foarte mult in angajatii lor.

Cat castiga un model videochat la Charm Studios?

Recent, o companie de videochat Bucuresti a anuntat faptul ca cele mai bune angajate vor pleca intr-un citybreak, cu destinatie aleasa de ele, oriunde in Europa. Ce parere au fetele despre aceasta recompensa? Am stat de vorba cu una dintre ele, proaspat intoarsa de la Paris: „Sa va spun asa, pe scurt… Eu am lucrat la o multinationala din Bucuresti si mi-am dat demisia din cauza salariului si din cauza faptului ca nici un angajat nu era apreciat. Eram priviti ca pe niste roboti. M-am gandit mult inainte sa fac videochat, dar mi-am luat inima in dinti si m-am incurajat, la gandul ca voi castiga cu siguranta mult mai mult. Deci, am devenit model videochat pentru bani, dar am ramas la Charm Studios pentru echipa, pentru felul in care suntem tratate, pentru ca, dincolo de faptul ca este un studio de videochat, au in spate un sistem de business gandit mai ceva ca la multinationale, din punctul meu de vedere. Si, da, referitor la Paris, am castigat acest citybreak, de doua persoane si am fost cu iubitul meu. A fost su-perb!”.

Recent, compania de videochat a anuntat ca, in medie, un model videochat la ei castiga 100$ pe zi si 128.000$ anual.

Da, Charm Studios este studioul de videochat cu BMW X6 in tot Bucurestiul, pentru ca asa este recunoscut, mai nou. Tot ei sunt cei care au zeci de premii castigate atat la concursurile nationale, cat si internationale din domeniu.

Noi mai adaugam doar atat: daca toate companiile mari din Romania si-ar recompensa angajatii asa cum o face acest studio de videochat, am fi cu multi ani inaintea multora. Sau cel putin ne-am apropia de altii, care sunt cu multi ani inaintea noastra.

 

Comentari

comentari