Singuratate cronica este o problema de sanatate de trei ori mai rea decat excesul de greutate si mai distructiva decat fumatul.
depresie persoane singure
Sezonul rece de iarna al anului devine foarte frunstrant pentru persoanele singure, intunecat latura sociala chiar umana le lipseste si mai mult in acest sezon.

Toata lumea a trecut, uneori prin singuratate. Acesta face parte din viata, dar o singuratate cronica este un risc mare pentru sanatate, a declarat un specialist. Acesta spune ca in ultima vreme singuratatea a inceput sa se extinda mai mult in randul oamanilor.

Cercetatorii au fost surprinsi cand si-au dat seama cat de mare este problema.

Singuratate cronica este mai periculoasa inainte de toate, decat am crezut. Este un risc pentru sanatate, pana la trei ori mai mare decat greutatea in exces. Speranta de viata este ca cea a unui fumator regulat. Singuratate cronica are acces direct la organele circulatorii si functiile cardiace.
Anterior, se credea ca depresia produce singuratate, dar de fapt studiile au demonstrate ca depresia este cauzata de singuratate. Aceasta conditie are o vina separata pentru depresie, inainte oamenii nu era constienti de aceasta problema, se credea ca o persoana este doar nefericita, dar de fapt ea suferea de depresie, din cauza singuratati.

Comentarii pe Facebook