Anunțață cu mare fast și în țara noastră, dieta raw vegan (alimente crude, negătite termic) a devenit atracția principală a restaurantelor românești care au adoptat trendul anului în materie de alimentație. Chiar dacă pentru unii este secretul tinereții, iar pentru alții este un simplu moft, raw vegan tinde să-i ademenească pe toți, de la cei mai mici, la cei mai mari.
Salata tineretii
Constănțenii și turiștii aflați pe litoral au avut ocazia să guste în premieră “alimentația vie”, iar mulți dintre aceștia au afirmat că vor recomanda prietenilor și familiei dieta raw vegan și și-o vor însuși pe termen lung, deoarece ajută la detoxifierea organismului (ficat, rinichi și colon), îmbunățește sistemul imunitar și este foarte eficientă în bolile cardiovasculare, cancer și maladii cerebrale.
Salata tineretii

Pizza raw vegan
Meniul Raw Vegan Gourmet cuprinde o gamă largă de aperitive, supe, paste, salate, băuturi și chiar dulciuri și pizza (http://laintegra.ro/raw-vegan.php), toate acestea netratate termic și care imită aproape perfect gusturile și mirosurile mâncărurilor clasice. Dieta Raw Vegan folosește alimente neobișnuite pentru un bucătar tradiționalist, dar foarte sănătoase pentru corpul uman, precum: spanac, turmeric, caju, seminte de floarea soarelui, orez din păstârnac, sos de soia, wasabi raw vegan, dovlecei, rucola, fulgi de drojdie inactivă, seminte deshidratate sau legume din cele mai variate sortimente
Tarta curcubeu3
“Este fascinant cum un stil alimentar îți poate schimba întreg stilul de viață. Ne bucurăm foarte mult că din ce în ce mai mulți turiști aflați pe litoral și chiar constănțenii au apreciat dieta raw vegan, au recomandat-o și altora și ne-au mărturisit că se simt din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic datorită ei. Este bine de știut că acest meniu nu îngrașă, este foarte sățios și îți dă multă energie”, declară Gabriel Bajdechi, managerul Restaurantului Integra din Constanța, primul restaurant care a introdus un meniu complet raw vegan pe litoralul românesc.

Comentari

comentari