Home Relații Cosuri pe penis – cauze, simptome si tratament
Relații

Cosuri pe penis – cauze, simptome si tratament

Urmareste-ne pe Google News

Pe penis există întotdeauna anumite umflaturi, iar acest lucru este normal, deoarece pielea din această zonă intimă propriile sale caracteristici.
cosuri-pe-penis

Pielea penisului conține un număr considerabil de glande sebacee. Un număr mare de glande sebacee se găsesc mai ales în partea care este mai aproape de baza penisului. Etapa finală a dezvoltări acestor glande are loc în timpul pubertății. În acest timp, glandele sebacee iau forma finală și apar niște bubițe mici, de culoare alba, albicioasa, asemănătoare unor coșuri care au dimensiuni mai mari sau mai mici de câțiva milimetri grosime și care se găsesc pe pielea penisului.

Puncte pe capul penisului sunt mai vizibile la erecție, atunci când întind pielea este întinsă sau când se decalotează “capul penisului”. Aceste coșuri pot fi luate în considerare numai în cazul în care devin inflamate. Astfel, acestea pot crește foarte mult în dimensiune, se pot umfla și pot deveni dureroase. În timpul acestei faze, se aseamănă cu coșuri sau cu acnee.

Tratament bubițe pe penis

În cazul în care vă decideți să scăpați de această problemă acasă, iată ce paşi trebuie să urmați că să nu mai aveţi probleme cu coșurile pe penis: se spală penisul cu apă și săpun antibacterian cu albastru de metil, apoi se unge zona inflamată cu tinctura de iod. Nu stoarceti coșurile, deoarece se va deteriora structurile pielii, iar după aceea va fi necesar să efectuați o dezinfectare a pielii cu o soluție specială.

Cauze și boli asociate coșurilor de pe penis

Cauza principală apariției acestor bubițe o constituie lipsa de igienă. De fapt, aceste coșuri secreta un lubrifiant delicat pentru a preveni uscarea pielii penisului. Acesta este un mediu favorabil dezvoltării bacteriile, și deci lipsa igienei poate duce la apariția unor infecții.

În general infecția cu HPV cauzează condiloame genitale – excrescențe pe penis. Aceste “umflaturi” au nevoie de tratament. În momentul apariției erupțiilor cutanate este necesar să utilizați un prezervativ pentru a evita transmiterea infecției partenerei dvs.

Dacă există leziuni genitale sau blistere care sunt dureroase la atingere, atunci, poate fi o problemă cauzată de herpes genital. Aceste formațiuni pot fi cauza unui sistem imunitar slab, sau de către virusul human papiloma, care cauzează veruci genitale deasupra glandul penisului.

Notă* O mare varietate de boli poate provoca coșuri pe penis, astfel încât, cea mai bună soluție este necesar să mergeți la un consult medical dermatologic.

Comentarii pe Facebook
3/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!