Teresa Neumann, Breaking Christian News: Într-un interviu CNN, omul de afaceri Mark Arabo a declarat: „Creştinismul din Mosul este mort şi un holocaust creştin are loc în mijlocul nostru (…) În momentul de faţă, trei mii de creştini din Irak se refugiază în oraşele vecine.” Dumnealui a adăugat: „Acestea sunt crime împotriva umanităţii. Aceştia fac cele mai oribile şi devastatoare crime la care te poţi gândi.”

Metro Voice News photo  NY daily news photo

„În Mosul există un parc”, spune Mark Arabo, „în care aceştia (radicalii) au decapitat copiii şi le-au aşezat capetele pe un băţ şi le-au lăsat în parc”. Potrivit lui Arabo, femeile sunt violate şi apoi omorâte, iar bărbaţii sunt spânzuraţi, relatează Christians in Pakistan.

Franţa a oferit azil creştinilor irakieni, iar Arabo a făcut apel comunităţii internaţionale de a urma exemplul lor. Mark Arabo, mare om de afaceri care s-a strâns împreună cu alţi lideri ai comunităţii sale, într-o întrunire ţinută săptămâna trecută la Casa Albă, a cerut conducerii americane să ofere azil pentru aproape 300.000 de creştini care fug de invazia ISIS.

Atenție imagine șocantă!

A Christian child killed by IS militants

Comentarii pe Facebook