Doi pensionari privesc fascinați cum… sprintează… şi se naşte o nouă “Monica Belluci” – Mădălina Ghenea iese complet goală de la piscină.


După doi ani de la filmul “THE GREAT BEAUTY” premiat cu premiul “Best Foreign Language Film”, Paolo Sorrentino revine cu al doilea său film în limba engleză “Tinerețe” (Youth 2015).

Într-o stațiune de lux din Elveția, își petrec vacanța un celebru dirijor britanic în apusul vieții sale (Michael Caine), și un regizor de film american (Harvey Keitel).

În același timp, vom vedea o actriță în vârstă (Jane Fonda), fiica dirijorului (Rachel Vaiz), care tocmai s-a despărțit de fiul directorului și o femeie … Iad și Rai împreună (este femeia care iese goală de la piscină, Actrița româncă Madălina Diana Ghenea).

Timpul trece liniștit, și spre deosebire de aceștia, nimeni nu pare să își facă griji cu privire la trecerea timpului. Cei doi buni prieteni privesc cu curiozitate și sensibilitate asupra vieții copiilor lor confuze, scenariștii surprind tinerii care lucrează cu directorul și ceilalți ocupanți ai hotelului și inutilitatea lor printre tineri care defilează prin fața lor.

Rutina le este perturbată atunci când un trimis al Reginei Angliei îi vizitează în scopul de a-l convinge pe Fred să fie dirijorul unui concert în onoarea prințului Philip, la Palatul Buckingham.

Cele două trailere le puteți vizualiza aici:

Mădălina Ghenea goală în imagini:

madalina ghenea poze goala

madalina ghenea goala

madalina ghena nud

mamadalina ghenea dezbracata

madalina ghenea nude

Comentarii pe Facebook