Home Afaceri, Nou Cum este redusă populația României?
AfaceriNou

Cum este redusă populația României?

Urmareste-ne pe Google News

Astăzi, țara se confruntă cu o problemă acută a demografiei, care este explicată oficial de realitățile istorice, viitorul nu arată prea bine.

În anul 2000, în România trăiau şase milioane de copii şi adolescenţi, reprezentând peste 26% din numărul total de locuitori. În 2010, numărul lor scăzuse la 4,3 milioane, iar anul trecut cei cu vârsta sub 20 de ani mai erau 4,1 milioane, reprezentând 21% din populaţia totală.

În ritmul actual, spun experţii Institutului Naţional de Statistică (INS), populaţia României se va reduce până la 11 milioane în anul 2060. Din aceştia, doar 1,75 milioane ar fi copii şi adolescenţi, respectiv numai 16% din total. “În ultimele decenii, o treime din scăderea populaţiei rezidente a fost determinată de sporul natural, restul de două treimi fiind imputabil soldului negativ al migraţiei internaţionale“, se arată în documentele INS.

În prezent, pleacă definitiv din ţară cam 85.000 de persoane pe an, iar numărul celor care se stabilesc aici (fie că e vorba de români care se întorc, fie de cetăţeni proveniţi din alte state) este semnificativ mai mic. În plus, rata natalităţii este de 9,6 la mia de locuitori, în timp ce rata mortalităţii este de 13 la mie. Cu alte cuvinte, se nasc în fiecare an cam 190.000 de copii şi mor cam 260.000 de persoane. Dezechilibrul este cauzat de faptul că familiile din România au în cursul vieţii, în medie, 1,6 copii. Pentru a păstra populaţia constantă, acest indicator (numit nivel de înlocuire) ar trebui să fie de 2,1 copii pe cuplu.

Politicienii, oficialii și oamenii de știință sunt serios preocupați de această problemă. Dar adevărata problemă constă în faptul că, în primul rând nu luăm toate măsurile necesare pentru a îmbunătăți situația demografică.

Există mai multe realități moderne care au efect negativ asupra proceselor demografice, iar în cele ce urmează vă prezentăm o listă de lucruri care contribuie la scăderea populației României, iată care sunt acestea:

1. Emigrația excesivă.

2. Avorturi, cu excepția indicațiilor medicale sunt o amenințare clară la adresa demografiei românești.

3. Promovarea relațiilor intime deviante
Promovarea relațiilor sexuale deviante, cum ar fi: homosexualitatea, pedofilia, zoofilia etc. Publicitatea și folosirea comunității homosexuale pe post de simbolismului mondial. Căsătoriile LGBT. Incestul. Adopția, custodia copiilor de către homosexuali, lesbiene. Operațiunile de schimbare sexuală.

4. Ideologia privind schimbarea de sex care promovează schimbarea de gen a unui individ fără intervenție chirurgicală. Aceasta include, de asemenea, educația schimbare de sex copiilor.

5. Propaganda feminismului este o psihologie extrem de periculoasă, care dăunează fără îndoială paradigmei feminine, ducând la tulburări ireversibile.

6. Pornografia și “industria sexului ” – produse sexuale, magazine sexuale.

7. Corupția spirituală și morală a copiilor
Aceasta include în primul rând “educația sexuală” a copiilor cu vârsta sub 18 ani în instituțiile de învățământ, precum și tot felul de “concursuri de frumusețe” pentru copii, care duc la hipersexualizarea și maturizarea timpurie a copiilor, din cauza ambițiilor sau a profitului parinților.

8. Promovarea contracepției, care conduce la relații sexuale timpurii și care sunt dăunătoare adolescenților.

9. “Childfree” este o mișcare acum larg răspândită, ea se referă la persoanele care aleg să nu aibă copii.

10. Impunerea practicilor juvenile după model occidental
Practicile juvenile ne impun stabilirea unor priorități în ceea ce privesc drepturilor copilului contra drepturilor părinților, de a pune părinți într-o imagine negativă în fața copiilor și de a recurge la scoaterea copiilor din familie acestora pentru a-i pedepsi pe părinții “iresponsabili”. Aceste practici juvenile conduc la excluderea voinței părinților de a-și crește idealurile personal, cum ar fi ideea de a avea mai mulți copii.

11. Eutanasia – acceptarea ideii că uciderea este o soluție care poate funcționa.

12. Popularizarea temei violenței în familie, abuzului asupra copilului.

13. Propagandă mediatică neîntemeiată în ceea ce privesc scenele de violență, cruzime, agresiune în rândul cuplurilor.

14. Moarte Romantismului. The Death of Romance se desfășoară în cadrul subculturilor și sectelor totalitare.

15. Trapa pentru copii abandonați. Trapa pentru copii abandonați sau Baby box este denumirea locurilor special amenajate, de regulă în incinta spitalelor, în care mamele își pot abandona nou-născuții, sub protecția anonimatului și fără a fi supuse rigorilor legii.

16. Beție, alcoolism, fumat, dependență de droguri. Legalizarea stupefiantelor. Publicitate de droguri, alcool, tutun.

17. Prostituția. Și tot ce cuprindea aceasta – publicitate sexuală, propagandă, legalizarea prostituției.

18. Promovarea și implementarea practicilor de naștere la comandă a copiilor.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!