Cum ieșim din logica profitului pentru a ne concentra pe VIAȚĂ și tot ce este pe PĂMÂNT?

apr. 17, 2019
3 Mins Read
166 Views
obtinerea de profit si viata

Când totul se reduce la bani, uneori este dificil să ne gândim chiar la viața noastră ca fiind a noastră, finanțele ne controlează viața de zi cu zi. Trăim într-o societate care funcționează pe baza banilor care circulă prin ea.

Dacă acordăm mai multă valoare banilor decât ființelor umane, nu avem nici o speranță că pe viitor vom trăi independenți și liberi într-o țară demnă, care este în afara oricărei organizații criminale globale ce ne afectează viața și ne face să vedem lucrurile în mod obiectiv.

Dacă ne dorim un viitor mai luminos și pace, trebuie să ne organizăm în mod diferit și să creăm rețele interconectate care nu se bazează pe bani, ci pe pe viața noastră și pe tot ce este lăsat pe acest pământ.

Ideal ar fi să ne organizăm în grupuri mici de persoane/familii și să ne retragem în mediul rural pentru a evita dispariția satelor și declinul populației. Satele sunt aproape pe cale de dispariție pentru ca majoritatea oamenilor tineri au plecat și multe sunt izolate și mediul a rămas foarte curat. Elitele demonice ne împing în abis și sunt prea puternice pentru a lupta cu ele. Dacă analizăm mai profund, ne gândim deja că ne-au învins. Ne-au făcut să ne mutăm în orașe mari pentru a ne controla mai bine, și chiar au reușit.

Până la urmă, dacă vedem că nimic nu se schimbă, trebuie să încercăm să ne schimbăm singuri stilul de viață. Numai prin ieșirea din acest sistem bolnav putem trăi liberi și sănătoși, fără a ne mai închide în birouri, magazine, mall-uri etc., alimentând acest sistem bazat pe consum și pe profit maxim, în detrimentul independenței noastre.

Într-un stil de viață lipsit de stres și ritmul zilnic care ne afectează sănătatea, pământul (agricultura) trebuie să fie punctul centrul, el este o resursă finită.

„O generaţie trece, o generaţie vine, dar pământul rămâne pentru totdeauna.”REGELE SOLOMON, secolul al XI-lea, înainte erei noastre.

Pentru Solomon, viața scurtă a omului contrasta în mod izbitor cu permanența pământului. Într-adevăr, de mii de ani, numeroase generații s-au născut și au dispărut, însă pământul a demonstrat cu consecvență că are capacitatea impresionantă de a susține viața.

Prin urmare, ar trebui să trebuie să învățăm să ne auto-susținem alimentația, îngrijirea și alte bunuri, să producem singuri din pământ, să ne ajutăm reciproc, astfel încât să ne putem elibera de capcana sistemului actual bazat pe sclavagism modern, care ne forțează să supraviețuim după cum dorește. În prezent datorită logicii profitului, deși calitatea este cu mult mai importantă, se pune tot mai mult bază pe cantitate, produse chimice (E-uri), pe consum excesiv de produse nesănătoase, care nu fac altceva decât să contribuie la apariția bolilor.

Pășiți cu încredere către un alt stil de viață, trăiți din culturile ecologice, vânzând produsele de calitate celor care au bani. Majoritatea populațiilor native au practicat anumite forme de permacultură înainte de popularea continentului Europa. Prin urmare, puteți practica permacultura, ca metodă sistematică, în care puteți avea acces la toate resursele ce vă sunt necesare pentru a trăi independenți și sănătoși.

Rețineți că, trăim într-o societate superficială, lipsită de respect, seriozitate și responsabilitate. Dacă nu ne redescoperim adevăratul sens al existenței și suferinței noastre pe acest pământ, în final vom constata că am trăit în zadar, doar pentru bani.

Articol editorial: ThePOC

Exit mobile version