În cazul în care ai încercat Instagram și consideri că nu este exact ceea ce căutai sau fie dorești să ștergi contul și aplicația de pe telefon pentru a prelungi durata de viață a bateriei, trebui să știi că o poți face urmând doar 4 pași simpli. Totuși, pentru a-ți șterge contul Instagram este important să îți amintești numele de utilizator sau e-mail-ul cu care te-ai înscris, în caz contrar va fi imposibil să efectuezi această procedură.

Cum se dezactivează contul de Instagram?

Această opțiune dezactivează contul până când vei dori să-l activezi din nou. Iată care sunt pașii de urmat pentru a dezactiva temporar contul de Instagram:

1. Accesează site-ul Instagram apasând aici și Log in. Această procedură poate fi realizată de pe orice browser. Atenție: nu poți dezactiva temporar contul din aplicația Instagram.

2. Odată intrat, apasă click pe „Contul meu” → „Editează profilul”

3. Sub secțiunea „Editează profilul” vei găsi „Dezactivează temporar contul meu”

stergere cont

4. Selectează motivul pentru care dorești sa-l dezactivezi, apoi reintrodu parola pentru a confirma acțiunea și la final apasă “Click” sau tasta“Enter”

Cum se șterge definitiv contul de Instagram?

După ce ai făcut acești pași, vei avea posibilitatea de a șterge contul definitiv. Acest lucru va șterge toate postările tale, fotografiile, videoclipurile, aprecierile sau comentariile tale. Atenție: nu o să-l mai poți recupera apoi. Iată ce trebuie să faci ca să ștergi definitiv contul de Instagram:

1. Autentifică-te pe contul  tău de Instagram de pe orice browser web apasând aici și Log in.

2. Accesează pagina Șterge-ți contul.

3. Selectează o opțiune din meniul vertical de lângă De ce îți ștergi contul? și introdu din nou parola. Opțiunea de ștergere definitivă a contului va apărea doar după ce selectezi un motiv din meniu.

4. Apasă sau atinge Șterge-ți contul definitiv.

 

Facebook Comments
5.0
01