Home Nou Cum să recunoști un tricou fals Polo Ralph Lauren?
Nou

Cum să recunoști un tricou fals Polo Ralph Lauren?

RALPH LAUREN, numele de șcenă al lui Ralph Lifschitz, s-a născut în Bronx în 1939, dintr-o familie de imigranți evrei din Belarus. În 1967, și-a creat propriul brand, Polo Ralph Lauren, alegând un nume inspirat dintr-un sport care întruchipează o lume a eleganței, discreției și a stilului clasic: Polo. Principala problemă este aceea că pe piață au apărut multe haine sub acest brand cu imitație crescută, vândute chiar mai scumpe decât cele originale. Aceste este și cazul tricourilor, cămășilor sau bluzelor. Deci, cum să distingi un articol vestimentar Polo original de unul fals? Iată o analiză specifică pentru a recunoaște tricourile false Ralph Lauren!

Primul aspect și foarte important, dacă prețul este scăzut, este categoric fals sau contrafăcut. Un articol vestimentar Polo Ralph Lauren are un preț ridicat, îl puteți verifica în magazinele sale oficiale. Dacă în schimb, prețul este similar cu cel din magazinele oficiale, și în acest caz trebuie să-i verificați autenticitatea, mai ales atunci când îi cumpărați de pe diverse site-uri de comerț online sau direct din piețele stradale/magazinele nespecializate. În astfel de locuri, cel mai probabil veți găsi doar imitații și haine de proastă calitate.

Pentru a distinge o cămașă, o bluză sau un tricou fals Polo Ralph Lauren de unul original, verificați țesătura. Hainele autentice Polo sunt confecționate din țesături de mătase sau bumbac, care sunt de obicei delicate, moi și foarte plăcute la atingere, în timp ce imitațiile nu sunt și, prin urmare, țesăturile lor nu au același aspect atât vizual, cât și tactil.

Pe tricourile Polo false, simbolul mărcii (Calul) este lipit sau desenat, și chiar brodat într-un mod eronat, sau cusut cu defecte evidente. Iar, pe de altă parte, pe tricourile POLO originale, simbolul este întotdeauna perfect brodat și fără cusături deformate.

Cusăturile tricourilor sau cămășilor Polo pot dezvălui, de asemenea, diferențele dintre aceste articole vestimentare care nu sunt originale și sunt contrafăcute. Adevăratele tricouri Polo Ralph Lauren au cusături invizibile, uniforme și imperceptibile. În schimb, la tricourile Polo contrafăcute ies în evidență cusăturile inegale și prost realizate.

Etichetele exterioare sunt un alt mod de a detecta autenticitatea tricourilor Ralph Lauren. Uneori, cele false nu le au, iar dacă le au și au fost scrise prost, cu cusături greșite sau broderii defecte, cu siguranță nu sunt originale.

De asemenea, pe partea din spate a etichetei inferioare, hainele originale Polo prezintă un cod foarte important pentru identificarea articolului vestimentar, format din două litere și câteva numere: RN 41381-Bărbat / RN 94306-Femeie / RN 113338-Copil.

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks