Home Diverse Cum se conservă crema de lapte?
Diverse

Cum se conservă crema de lapte?

Odată preparată sau desfăcut recipientul original al cremei de lapte, pentru ca aceasta să dureze mai mult sau să fie păstrată mai bine, trebuie depozitată într-un mod corespunzător. În acest articol, vom vedea cum putem face acest lucru pentru a-i menține prospețimea.

Sfaturi pentru păstrarea cremei de lapte

Crema de lapte este păstrată în stare bună, până la data de expirare, în interiorul frigiderului (în partea superioară) și la o temperatură de aproximativ 2-6 grade Celsius. De asemenea, odată preparată sau deschis ambalajul, poate fi păstrată la frigider timp de aproximativ 10-15 zile. După această perioadă, nu este bine să fie consumată.

Pentru ca acesta să dureze mai mult, o putem congela, fie în recipientul original, fie dacă preferăm în porții mai mici, putem pune puțină smântână într-o tavă pentru gheață și să o înghețăm sub formă de cuburi. De îndată ce a înghețat, se scoate din tavă și se așează toate cuburile într-o pungă, apoi se introduce la congelator până în momentul utilizării.

În acest fel, atunci când avem nevoie de puțină cremă, vom scoate doar un cub din pungă și am terminat. Crema de lapte poate fi congelată timp de aproximativ 2 luni de zile.

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks