discutie sex
Bărbații se tem întotdeauna atunci cînd se culca prima dată cu noua lor iubită. Pentru a se ridica la nivelul așteptărilor încearcă să ascundă teama, dar nu pot ascunde o eventuală impotență, problemele sexuale, penisul, etc.

Înainte de prima partidă de sex cu noul lor iubit, fetele se tem de lucruri diferite – cum va arăta, dacă va fi el mulțumit, ce se va întâmpla după, etc. Bărbații, pe de altă parte, au o singură frică – că vor termina prea repede.

Majoritatea studiilor au arătat ca bărbații se tem, înainte de primul lor contact sexul cu noua lor iubită, să nu aibă ejaculare precoce. În teorie, ejacularea precoce face referire la actul sexual care nu durează mai mult de 1-2 minute.

Experții cred că acest lucru reprezintă teama că nu vor oferi o imagine bună, respectiv, pentru că nu se regăsesc în cerințele sexuale ale partenerei, care este legată de masculinitate.

Desigur, acest lucru nu este singura teama pe care o au bărbații, dar cu siguranță este cea mai mare în comparație cu toate celelalte.

Comentarii pe Facebook