Home Nou De ce nu sunt afectați cei care contaminează aerul cu chemtrails-uri și alimentele cu OMG-uri, E-uri etc.?
Nou

De ce nu sunt afectați cei care contaminează aerul cu chemtrails-uri și alimentele cu OMG-uri, E-uri etc.?

Anchetele, dovezile scrise și mărturiile experților dovedesc fără îndoială o otrăvire în masă a populațiilor lumii. Intoxicarea ființei umane se realizează prin mai multe mijloace. Pentru a face acest lucru, elitele întunecate extrem de puternice (criminali) utilizează arme biologice (și arme de război) asupra copiilor și adulților pentru a controla cu succes speranța de viață. Armele biologice folosite: ”Codex Alimentarius”, amestec de aluminiu, bariu etc., substanțe chimice-cumulative (chemtrails), care provoacă boală fizică (inflamație), sterilizare, și care conduc la deteriorarea rețelei neurologice. Printre afecțiunile medicale provocate de aceste substanțe amintim; probleme pulmonare (astm), cancer mamar, cancer, tumoare, senilitate (Alzheimer), alergii, boli de piele, artrită, fibromialgie etc.

Trebuie reținut faptul că otrăvirea în masă a populațiilor din cadrul ONU este dirijată de rețeaua bancară alcătuită din cele 13 familii ancestrale din Italia (iezuiți de la Vatican, prin intermediul CITY OF LONDON), cei care au inventat sistemul bancar (Fernez, Orsini, etc.). Ei folosesc cu ușurință SUA prin intermediul societăților lor secrete (iezuiții, iluminații, francmasoni etc.).

Biologia își pune o întrebare foarte simplă: De ce nu îi afectează substanțele chimice pulverizate (chemtrails) în aer, OMG-urile, substanțele chimice din alimente, fluorul din apă etc. pe cei care sunt în spatele acestor atacuri?

În continuare o să prezentăm câteva considerații ipotetice. Să presupunem pentru o clipă că cei care se află în Vatican și Orașul din Londra, care controlează băncile nu ar fii ființe umane, ci ființe din afara Terrei. Adică nu sunt oameni și vin din altă parte. Să spunem că o civilizație extraterestră, în căutarea unui loc bun de locuit pentru ei. Ar fi posibil?

Nu ar fi exclus, deoarece numai neoamenii ar fi destul de proșți sau idioți încât să-și contamineze propriul aer sau apa cu chemtrails-uri și alimentele cu substanțe chimice nocive (E-uri) sau OMG-uri.
Prin urmare, este posibil să ne imaginăm că acești idioți care îi ajută au un fel de antidot (vaccin sau tehnologie de modificare a ADN-ului) pentru a rezista daunelor cauzate de aceste măsuri pentru a reduce populația lumii.

Nu sunt foarte numeroși, se presupune că sunt doar 13 familii.
Există posibilitatea ca aceste clanuri sau familii de tâlhari, să fi fost expulzați de pe altă planetă înainte de epoca de gheață, în conformitate cu Karen Hudes, un fost director executiv al Băncii Mondiale. Hudes susține că străini de inteligență excepțională și cap alungit controlează Vaticanul și economia mondială.

“Creaturi non-umane, cu capete alungite și un IQ ridicat150, controlează Vaticanul și băncile din întreaga lume”, a declarat Hudes fără ezitare când a fost întrebat cu privire la cei care controlează lumea.

Potrivit declarației sale, aceste ființe sunt de mult la putere. “Ei nu sunt din rasa umană. Ele sunt numite Homo Capensis si au fost pe Pământ parte a omenirii înainte de Ice Age”, a spus calm fostul director executiv. Pentru a sprijini ideea ei, ea a citat cazul unor obiecte găsite ale faraonilor egipteni folosite pe capetele lor, și cranii peruane enigmatice.

Vedeți și videoclipurile de mai jos:

Interviu cu Karen Hudes,
Partea – I – a:

Partea – II – a:

Deși cuvintele sale sună incredibile pentru mulți, ele sunt ca un ecou al spuselor fostului ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer, care a declarat anul trecut pentru un congres OZN, că există străini care lucrează în guvernul SUA-american.

Filmul auditiei oficiale a fostului ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer:
http://vimeo.com/65430488

Bănuim că aceste ființe ar fi putut găsi această modalitate de a domni peste o rasă mai puțin evoluată (prin domeniul religiei, astfel încât cele mai importante religii sunt tolerate pe Terra) cum ar fi omul. Sunt manipulatori și interzic omenirii să evolueze (de exemplu; oamenii de știință morți și, mai recent, dispariția zborului din Malaezia). Ei controlează ignoranța rasei umane de a domni și nu au unde să se întoarcă, astfel încât este esențial pentru ei să rămână definitiv pe planeta Pământ.

De asemenea, ei nu reușesc să înceapă războiul, SIDA nu a decimat Africa, iar oamenii dobândesc rezistență în fața OMG-urile. Și nici nu pot opri Internetul, deoarece nu este așa de simplu.

În ipoteza în care ar fi neumani, cum se poate apăra omenirea de atacurile acestor specii extraterestre?

Este important să înțelegem că ei depind de oamenii care îi ajută, ca să își ducă la îndeplinire toate planurile de reducere a populației și a controlului planetar. Prin urmare, ei ar putea fi combătuți și distruși, dacă ar fi trădați de cei care îi ajută (în afară de ajutorul primit de trădătorii din specia noastră), și anume iezuiți, iluminații, francmasoni etc.

Sunt muritori. Corpurile lor au fost deja găsite și încă mai spun că ar putea fi multe îngropate în interiorul Vaticanului.
Dacă sunt muritori, pot fi uciși.

PS… otrăvirea este un act criminal și o crimă comercială definită ca o infracțiune de război prin legea penală internațională…

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!