Home Afaceri Depopularea planetei este în plină desfășurare: Laboratoare biologice, privatizarea apei, distrugerea pădurilor și modificările climatice etc.
Afaceri

Depopularea planetei este în plină desfășurare: Laboratoare biologice, privatizarea apei, distrugerea pădurilor și modificările climatice etc.

Urmareste-ne pe Google News

Depopularea planetei reprezintă o provocare pentru conducătorii mizerabili din întreaga lume. Oamenii trăiesc mai mult, se înmulțesc, iar această evoluție demografică reprezintă o îngrijorare pentru elitele mondiale. “Guverne, corporații și indivizii din întreaga lume simt deja povara financiară a populației “inutile”. Războiul este în plină desfășurare, iar principalele instrumente pe care elitele le utilizează sunt minciunile legate de încălzirea globală, reducerea apei potabile, dezvoltarea armelor biologice, dar și multe alte grozăvii prefabricate. Această strategie funcționează ca un caracatiță, ale căror tentacule funcționează simultan în întreaga lume. În această luptă sunt puține șanse de supraviețuire pentru oamenii de rând, deoarece se poartă pe mai multe fronturi. Despre toate acestea vom vorbi în cele ce urmează!

Dezvoltarea organismelor modificate genetic (OMG) – reducerea semnificativă a populației lumii

Un experiment de reducerea populației îl reprezintă dezvoltarea organismelor modificate genetic (OMG). Acesta este condus de compania Monsanto, care de la începutul anilor ’70 lucrează îndeaproape cu Henry Kissinger, cel de la care s-a inspirat clubul Bilderberg. Scopul acestui “club” este de a reduce considerabil populația actuală a lumii.

În OMG este posibil să se implanteze aproape orice infecție biologică, fără ca cineva să observe. Așa se face că anii nouăzeci, Monsanto a efectuat în India mai multe experimente cu grâu modificat genetic. Ei susţin că pe parcursul a 25 de ani au fost derulate 130 de proiecte de cercetare, cu participarea a aproximativ 500 de grupuri de cercetare.

Așa se face că femeile care consumau acest grâu deveneau infertile. Testele au fost efectuate cu precădere pe persoanele sărace. După ce au ieșit la lumină aceste informații, scandalul a fost unul de scurtă durată, fiindcă jurnaliștii au tăcut din gură.

Armele pentru schimbările climatice – depopularea planetei

Armele climatice sunt folosite, de asemenea, de către Pentagon pentru depopularea planetei. Aceasta este tehnologia SUA (Tehnologii de Modificare a Mediului – ENMOD) de distrugere în masă, care a intrat în posesia lor de peste 50 de ani.

Versiunile anterioare ale schimbărilor climatice au fost folosite în timpul războiului din Vietnam. Astfel, SUA a desfășurat operațiunea Popeye, un program clasificat de modificare a vremii în Asia de Sud-Est în perioada 1967 – 1972. Operațiunea a avut loc în timpul Războiului din Vietnam și a fost folosită pentru a însămânța norii cu scopul de a prelungi ploaia musonului Est Asiatic.

Norii au fost însămânțați cu iodura de argint și iodura de plumb, rezultând în zonele vizate o prelungire a musonului cu o medie de 30-45 de zile. În urma acestui program au distrus pădurile, iar majoritatea copiilor s-au născut cu numeroase malformații.

În prezent, acest război biologic contra populației este în plină desfășurare în Africa, ceea ce duce la perioade prelungite de secetă în zonele strategice din țări precum Somalia și Etiopia.

Încă din 1970, zona pădurii tropicale din Amazon însuma aproximativ 4,1 milioane km pătrați. În prezent mai există doar 3,3 milioane de kilometri pătrați. Drept urmare, seceta se răspândește cu pași repezi din Patagonia până în Argentina.

Sfârşitul banilor cash în favoarea banilor virtual – controlul economic opresiv

Dacă trecem la economia digitală, totul va deveni electronic, iar sistemul neoliberal va economisi costurile cu forța de muncă.

Digitalizarea banilor și a economiei este un alt mijloc de asuprire a populației, care va avea rolul de forță opresivă capabilă să controleze populația unei țări precum România. Scopul înlocuirii banilor cash în favoarea banilor virtuală este de a menține sau de a confisca veniturile și alte resurse necesare vieții. La 29 ianuarie, CNBC Corporation a anunțat că cripocurența din Japonia a fost păgubită cu 535 milioane dolari. Acesta a fost cel mai mare furt de Bitcoins din istoria relativ scurtă a acestei “monede”.

În prezent există 1400 de tipuri de cripto-valute, iar numărul lor este în continuă creștere. Criptomonedele sunt extrem de instabile, motiv pentru care infractorii și speculanții o adoră atât de mult. Dar digitizarea nu este doar o cripto-valută. Pentru oamenii obișnuiți, următoarea amenințare este mai terifiantă – eliminarea treptată a numerarului și înlocuirea acesteia cu monedele digitale. Acest lucru se întâmplă deja în secret în Europa, începând cu țările scandinave, unde unele magazine nu mai acceptă bani cash. În final vom devenii sclavii sectorului bancari, adică a bancherilor digitali.

Privatizarea apei – o armă globală puternică

Banca Mondiala a finanțat privatizarea globală a resurselor de apa atât de necesare supraviețuirii, transformându-le într-o marfă inaccesibilă celor mai săraci oameni ai planetei. Aceștia mor la propriu de sete și de boli din cauza companiilor de îmbutelierea apelor și a băuturilor, (ex: Nestlé, Coca Cola), care distrug mediul și fac sursele de apă inaccesibile. Nestle India, cu marca de apă îmbuteliată Nestle Pure Life a fost în cele din urmă forțată să părăsească India, din cauza numeroaselor conflicte sociale legate de lipsa apei. Practic acestora le era imposibil să achiziționeze apa îmbuteliată scumpă de la Nestlé, Pure Life.

Nestlé a generat o problemă similară în Africa și chiar în orașul Flint, Michigan, în SUA. Oamenii se confruntau cu o lipsă totală de apă potabilă, iar Nestlé a plătit doar 200 de dolari pe an pentru a pompa apă din una dintre puținele surse publice rămase. În California, afectată de secetă în 2015-2016, Nestlé în 2017 a depășit rata de forare a apei din Parcul Național San Bernandino, funcționând pe baza unei licențe expirate care costa aproximativ 500 USD pe an, în timp ce fermele nu aveau apă suficientă. În cele din urmă, autoritățile de reglementare au forțat Nestlé să nu mai pompeze.

Coca-Cola, Pepsi sunt cele mai mari companii care se ocupă de îmbutelierea apei ce utilizează metode de lucru neetice și, de fapt, fură apă de la oamenii obișnuiți și îi obligă să cumpere de la ei apa îmbuteliată destul de scumpă. Cu toate acestea, marea îngrijorare în acest sens o reprezintă privatizarea masivă a ultimelor surse de apă nepoluată, cum ar fi Amazon și acviferul Guarani.

Din ce în ce mai multe corporații cumpără sursele de apă din zonele orășenești, iar locuitorii cartierelor sărace sunt lăsați fără apă potabilă, ca să opteze pentru cea îmbuteliată.

Există rapoarte că președintele grec Tsipras a anunțat că ar fi bine să privatizeze aprovizionarea cu apă în Grecia.

Dezvoltarea armelor biologice – reducerea rapidă a populației

Peste 100 de laboratoare secrete sunt controlate de Pentagon și de CIA, în care se dezvoltă arme biologice. Acestea funcționează sub umbrela unor laboratoare de “cercetare” care descoperă medicamente pentru bolile umane și animale sau elaborează modalități de a ucide dăunătorii agricoli. De fapt, aici sunt create noi generații de tulpini biologice, viruși și bacterii. În final, noile generații de vaccinuri sunt testate pe populația învecinată, desigur fără cunoștințele și acordul acestora.

Unul dintre aceste laboratoare biologice militare este Centrul de Cercetare a Sănătății Publice, construit în suburbiile din Tbilisi, care funcționează încă din 2011. Aici este examinată relația dintre grupurile de ADN și armele biologice. Ei produc antrax, ciumă și gripa porcină, scopul fiind populația Rusiei și alte grupuri etnice-geografice, inclusiv din Orientul Mijlociu.

În alte laboratoare se fac studii pentru reducerea populației din Asia de Est, în special cea din China. De asemenea, nici America Latină nu este trecută cu vederea în ceea ce privește reducerea populației. Epidemia virusului Ebola din Africa de Vest care a avut loc între anii 2014-2016 a fost cel mai probabil o “boală provocată de om”. Au fost înregistrați 30.000 de pacienți cu suspiciuni de virus, dintre care peste 11 000 de pacienți au murit. Neoficial, au murit peste 20.000 de persoane. După infecție, în Sierra Leone și în Liberia, economia a scăzut dramatic.

 

Comentarii pe Facebook
3/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!