Zilele trecute se știa că fiica lui Melanie Griffith si Don Johnson, Dakota Johnson au refuzat să expună corpul la fel cum a făcut cu Jamie Dornan care a jucat în rolul milionarului Christian Grey care a fost biciuit cu o curea pe spate.

50 shades of gray

Acum au dezvăluit mai multe secrete din spatele scenei cu cele mai tari momente ale blockbusterului.

De data aceasta, director de imagine al filmului a fost Seamus McGarvey, a dezvăluit detalii picante cu privire la filmare. El a precizat printre altele faptul că parul pubian al actriţei pe care publicul poate sa-l vadă într-una din secvențe “a fost de fapt fals.”

McGarvey a spus că Johnson, care a jucat in rolul inocentei Anastasia Steele, îmbrăcată în filmare lenjerie specială care a acoperit părțile ei intime: “ Ea a purtat un plasture deasupra zonei pubiene.”

fifty-shades-grey-trailer

McGarvey a mărturisit de asemenea că a purtat un fel de “sac pe organele genitale” ceva care să împiedice contactul direct cu Dakota. De fapt, el a semnat contractul cu condiția ca părțile lui să nu fie expuse în film.

În timp ce a susţinut o conferintă de presă organizată de New York Times, directorul de imagine din 50 nuanţe de gri a precizat că în nici un moment nu a fost vorba de şcene reale de sex, ele au fost doar rezultatul montajelor audiovizuale.

Comentarii pe Facebook