detoxifica corpul

Dr. Gillian McKeith deține cheia detoxifierii în cartea sa despre ceea ce trebuie să mănânci pentru a urma o dieta pas cu pas timp de 24 de ore pentru un stil de viață sănătos.

Organism curat, … mai mulți ani de viață! Dacă urmați un regim alimentar echilibrat sau urmați o dieta constantă veți trăi mai mult și mai bine, există o regulă de aur pe care trebuie să o urmați pentru a curăța regulat organismul.

Înainte de toate există miturile legate de detoxifierea organismului prin: laxative, "puțină apă", mic dejun la bunica, ore de odihnă de sărbători, etc. Există un mod mai practic, distractiv cu care puteți face acest lucru.

Provocarea nu se termină într-o zi, trebui să luați decizia de a începe să faceți curățenie în organism prin diete care să ajute la consolidarea frumuseții și a sănătății și să continuați cu această dietă, astfel veți trăi mai sănătoși.

Dietă de detoxifiere
06:00 și 08:00am. Orele sunt modificate în funcție de rutină
Recomandat: Stoarceți o lămâie proaspătă în apa fierbinte (după gust) și beți-o încet. În cazul în care este primul lucru ingerat dimineața de corpul dvs, amestecul se va duce direct către intestine care va ajuta la curățarea fecalelor.
*Nu trebuie să beți apă rece dimineața. Apa rece pe stomacul gol paralizează stomacul și creează conflicte.

 
06:30am. Ceai de semințe
Puteți pune două lingurițe cu vârf de semințe de in într-un pahar cu apă sau puteți adăuga o lingură de semințe de in în apă caldă. Beți acel ceai dimineața.

08:00am. Micul dejun.
Recomandat: fructe. gen: Mere, pere, papaya, ananas, cireșe, piersici, prune, pepene verde, caise și fructe de pădure. Amintiți-vă, că trebui să le țineți întotdeauna la temperatura camerei, nu scoase din frigider.
Mâncați pe săturate; mestecați încet și mestecați bine.

Doza cu suc de legume: Se prepară o infuzie cu un castravete, 1 ghimbir (decojit), 4 tulpini de țelină, 1000g muguri de lucernă, 3 fire pătrunjel și un 1 morcov (decojit).

09:30am. Ora ceaiului
În ziua în care începeți dezintoxicare luați multe pauze pentru ceai. El are putere de vindecare și ajută la detoxifiere.
Recomandat: ceai de urzică, ceai de păpădie, de mușețel, de salvie sau de echinacea.
*De evitat: Ceaiul negru.

Ora 10:00am. Ceai de fructe
Mai multe fructe! Dar de data aceasta, stoarse. Toate ar trebui să fie curățate înainte de se pregăti sucul. Se adaugă apă fierbinte peste ele. 
Recomandat: Pregătiți un ospăţ de papaya cu două papaya nu foarte coapte, 2 pere si jumătate și o linguriță de rădăcina de ghimbir; cu 20 de struguri verzi, 10 căpşuni, 1 măr și frunze de mentă.

12:30pm. Prânzul
Recomandat: salată de legume crude, ceai de castravete cu mentă, frunze de varză crudă fiartă în sare cu orez brun, ovăz și orz întreg.

02:00pm. Mai mult ceai
*Amintiți-vă: că nu trebuie să vă încărcați de cafeină, pentru că nu funcționează.

2:30pm. Supă de legume
Recomandat: jumătate de sfeclă, doi morcovi, 1 țelină mică cu un castravete jumătate. O altă opțiune ar putea fi ceaiul de legume, cu un buchet de pătrunjel, 1 frunză de varză, 5 morcovi, 1 ridichie și o rădăcină de ghimbir.

03:00pm. Încă un pic de ceai
 
03:30pm. Semințe
Recomandat: pentru a decurge normal consumați semințe de floarea soarelui sau dovleac. Le veți găsi în magazine alimentare.

04:00pm. Piure de legume.
Recomandat: 6 morcovi, 1 avocado, 10 frunze de busuioc, 1 măr, 1 felie de lămâie. Mărunțește morcovi și mărul separat apoi amestecați totul. Lămâia va ajuta la eliminarea aromelor neplăcute.

06:30pm. Cocktail cu vitamine și minerale
Recomandat: O supa delicioasă care conțin potasiu; 2 cartofi mari, 2 morcovi, 1 cana de sfeclă roșie, 4 tulpini de țelină, 1 ceașcă de pătrunjel.

07:30pm. Apă caldă cu lămâie
Stoarce o lămâie într-un pahar de apa caldă și beți-o.

08:30pm. Baie minerală
Ca o recompensă pentru performanțele din timpul zilei, meritați un moment de relaxare.
Recomandat: Umpleți cada și adăugați 2 lingurițe de ulei de semințe de in, minerale lichide, 1 lingurița de siliciu lichid, 2 lingurițe de aloe vera.

09:00pm. Pentru a termina seara, minerale de relaxare pentru corp
Recomandat: Mâncați salată verde și țelina înainte de culcare. Duceți-vă la culcare cât mai curând posibil pentru a vă odihni.

Deși uneori credem că suntem prizonieri tratamentelor alimentare la care suntem supuși, este crucial să luăm o pauză. Dieta de detoxifiere de o zi vă va face sa vă simțiți ca noi și gata pentru a începe de la zero.

Comentarii pe Facebook