La finele anului 2014, la IPJ Olt a venit sesizarea că, în seara zilei de 27 decembrie, două persoane necunoscute, de sex bărbătesc au pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane de 81 ani, din comuna Icoana, judeţul Olt, i-au aplicat mai multe lovituri cu corpuri contondente, după care i-au sustras, dintr-o haină, suma de 2.000 lei. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar în urma examinării medico-legale s-a constatat că leziunile traumatice i-au pus în primejdie viaţa.
proxeneti arestati
Poliţiştii au constituit o echipă operativă complexă, care, sub coordonarea procurorului, a acţionat cu operativitate, reuşind identificarea celor două persoane bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi bărbaţi, unul de 35 ani, şi altul de 26 ani, ambii din comuna Icoana.
Pe 30 decembrie 2014, cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă de omor calificat.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook