Home Nou Eco-Fascism: un război deschis declarat omenirii
Nou

Eco-Fascism: un război deschis declarat omenirii

Încălzirea globală este un pretext perfect pentru ca Oculta mondială să schimbe fața societății. Este un pretext perfect pentru a instaura o dictatură globală care, vezi, Doamne, să lupte contra încălzirii globale eradicând o mare parte din drepturile și libertățile noastre și distrugând concomitent marele dușman al oricărei tiranii: clasa mijlocie. Dacă lupta împotriva încălzirii s-ar duce fără a afecta standardul de viață al cetățenilor, totul ar fi OK. Dar nu acesta e scopul… Scopul este sărăcirea tuturor, păstrând o infimă Elită în vârful piramidei care să dispună de putere absolută și resurse financiare infinite.
Fața hâdă a luptei împotriva încălzirii globale a apărut de curând în Franța, unde Black-Friday, un prilej pentru oamenii fără mari resurse financiare să își procure obiectele pe care le doresc la un preț bun este pe cale să fie interzis.
Dar acesta este doar începutul. Ora Pământului este acel moment în care cetățenii sunt îndemnați să stingă luminile din casă și să oprească folosirea aparatelor electrice. Asta în semn de respect față de planetă. Dar, este și o modalitate prin care inginerii sociali obișnuiesc masele cu un viitor în care folosirea curentului electric va fi limitată. Și nu numai a curentului electric, ci și a apei, a gazelor sau a hârtiei igienice. Se numește raționalizare și noi, românii, am trăit-o pe vremea lui “Ceașcă”. Nespălați, friguroși și nemâncați. A fost atunci și va fi din nou.

Odată cu crearea rețelelor SMART, toate aparatele din casele noastre vor fi conectate la un computer central care va opri automat televizorul, frigiderul sau mașina de spălat dacă se consideră că consumul excesiv de energie electrică pune în pericol “sănătatea” planetei.
Sistemul de credit social, implementat în China, prin care cetățenii acestei țări sunt pedepsiți sau răsplătiți de guvern, în funcție de comportamentul lor va veni, fiți fără grijă, și în Europa. Cei care se opun măsurilor luate de autorități împotriva încălzirii globale, vor fi catalogați drept dușmani ai Binelui Comun și vor fi depunctați crunt, nemaiavând posibilitatea să folosească mijloacele de transport în comun sau să își ducă copii la școli bune. Iar Sistemul de Credit Social Chinez este abia la început. Cu trecerea timpului va deveni din ce în ce mai agresiv făcând viața un iad tuturor celor care nu se supun.

Nu negăm existența încălzirii globale. Nu negăm deasemenea existența încălzirii globale având ca principal factor producător omul. Dar nici nu o acceptăm. Asta deoarece marea masă a oamenilor nu are acces la datele brute. Nu putem nega că există 2 tabere care dau o luptă cruntă pe această front: cei care afirmă că noi suntem factorul principal care produce acest crunt fenomen și cei care neagă faptul că oamenii sunt cei care emit dioxid de carbon prin activitățile lor schimbând astfel clima.

Pe cine să credem? Dar suntem siguri că cei care promovează cartea încălzirii globale produsă de om sunt niște oameni răi. Foarte răi. Sunt aceiași oameni care țin ascunse tehnologii hiper-performante și care au impact aproape zero asupra mediului. Sunt aceiași oameni care doresc interzicerea artelor marțiale și a cursurilor de auto-apărare pe motiv că ar constitui pregătire paramilitară. Ce mai putem comenta?

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!