Înfiinţat în 1993, EURES este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de ocupare a forţei de muncă din statele membre ale SEE (ţările UE plus Norvegia, Islanda şi Liechtenstein) şi alte organizaţii partenere. Elveţia participă, de asemenea, la reţeaua EURES.

eures-1374298678

Scopul EURES este de a oferi informaţii, recomandări şi servicii de recrutare/plasare în beneficiul lucrătorilor şi angajatorilor, precum şi al oricărui cetăţean care doreşte să beneficieze de principiul liberei circulaţii a persoanelor.

EURES dispune de o reţea umană formată din peste 850 de consilieri, astfel se află în contact zilnic cu solicitanţii de locuri de muncă şi angajatorii din întreaga Europă.

Pentru a găsi un consilier EURES în ţara dvs. sau în regiunea dvs. transfrontalieră, folosiţi formularul de căutare de mai jos. Puteţi contacta consilierii EURES prin e-mail sau prin telefon. Consilierii noştri sunt foarte ocupaţi, reţineţi deci că răspunsurile la e-mailuri pot să întârzie.

O altă cale de a lua legătura cu consilierii EURES este să încercaţi serviciul de chat online disponibil pe site-ul urmator: https://ec.europa.eu/eures/main.jsp?acro=eures&lang=ro&catId=3&parentCategory=3.

Comentari

comentari