Un fotojurnalist american a reușit să surprindă chipurile acestor oameni și sărăcia in care trăiesc. Rezultatul a fost uimitor …saracie

Renée C. Byer este o fotojurnalistă americană care  a castigat Premiul Pulitzer în anul 2007 pentru munca excelentă depusă, prin care a reușit să fotografieze imaginii excelente din situatii extreme. Byer a călătorit în ţările afectate de sărăcie din toată lumea, ţării precum Bangladesh, Bolivia, Cambodgia, Ghana, Liberia, Republica Moldova, Peru, România și Thailanda pentru a descoperi poveștile celor 1,2 miliarde de oameni care trăiesc în sărăcie extremă.

Potrivit informațiilor de la BBC, Renée a vizitat Bangladesh, Bolivia, Cambodgia, Ghana, Liberia, Republica Moldova, Peru, România și Thailanda pentru a creea documentare despre viața oamenilor care trebuie să trăiască doar cu un dolar pe zi.

Byer a reușit să fotografieze copilul din imaginea de mai jos, Sangeeta, acest copil cantarea doar 4 kilograme la varsta de doi ani. El trăia într-o mahala din India, iar mama lui nu il alimenta deoarece trebuia să obțină mai mulți bani din cerșit pentru a hrăni și restul familiei.

renee c byer fotografii

Kalancha Álvaro Quispe, are nouă ani si de la moartea tatalui sau isi intretine singur familia, pastorand o turma de Lame în Akamani, Bolivia, cu o gama de produse.
renee-c-byer imagini

Ea este Fati, o fata de opt ani care trăieşte în Ghana și în ciuda faptului că este bolnavă de malarie, caută piese electronice aruncate la un depozit de deșeuri din Accra, pentru a le vinde.
saracie

Comentarii pe Facebook