Home Nou Francmasoneria este o mafie care ar trebui interzisă prin lege
Nou

Francmasoneria este o mafie care ar trebui interzisă prin lege

Conform informațiilor oficiale, Francmasoneria este cea mai vastă societate secretă din lume, răspândindu-se mai cu seamă datorită extinderii Imperiului Britanic, în secolul al XIX-lea. Cu toate acestea, există date care dovedesc că este una dintre cele mai vechi organizaţii malefice care există până în zilele noastre. Ca orice organizaţie cu nuclee policentrice, a devenit o rețea. Ca orice rețea, a fost infiltrată de alte reţele mai bine camuflate.

Neoficial francmasoneria este de fapt condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret „invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem (formate numai din membri sioniști) B’NAI B’RITH. În urma unor săpături făcute în 1888, în Libia, s-au găsit foi de papirus în care se menţionează date despre întruniri secrete de tip masonic, înainte de Hristos. Masonii, organizaţi în bresle, au ajutat la construirea templului lui Solomon în care se făceau ritualuri de sacrificii umane și practici de magie neagră. De asemenea, s-au găsit informații despre masoni şi în scrierile necrologice din Egipt. Masonii, încă de pe atunci, foloseau limbaje secrete pentru a comunica unii cu alţii, embleme, cifre (3, 6, 13, 33, 666). Cel mai important simbol era un şorţ scurt care a fost înlocuit cu o blăniţă albă de miel în timpul preoţilor din Melchisedec.

Oficial la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia luaseră ființă numeroase loji. Până în anul 1716, majoritatea lojilor erau compuse exclusiv din membri non-operativi. În decembrie 1716, câţiva masoni din Londra au avut o întâlnire informală. Membrii celor patru Loji s-au întâlnit din nou pe 24 iunie 1717 şi au înființat prima Mare Loja. Această zi se număra printre cele mai importante date din istoria Masoneriei, deoarece atunci s-a marcat debutul Francmasoneriei moderne. Cu mici excepţii, fiecare lojă masonică regulara a primit girul unei Mari Loji, de aici concluzia că toate provin, de fapt, din Marile Loji ale Angliei, Scoției sau Irlandei. Fiecare Mare Loja are o jurisdicție teritorială proprie sau reprezintă o anumită regiune. Fiecare stat din America este guvernat de o Mare Loja.

În România, francmasoneria este organizată sub mai multe obediențe, mai exact, noua grupări masonice: Marea Lojă Națională Unită din România (cea mai veche), Marea Lojă Națională a României, Marea Lojă Națională din România, Marea Lojă a României, Marea Lojă Feminină a României, Marele Orient al României, Dreptul Uman din România, Marea Lojă a Transilvaniei, Marea Lojă Romana.

Masonii sunt organizați în loji conduse de câte un maestru francmason. Deși se adresează toți intre ei cu termenul „frate” și elogiază egalitatea și fraternitatea, ei se supun unei ierarhii stricte, pe grade; astfel, fiecare „frate” mason trebuie sa se supună necondiționat masonilor de grad mai mare.
Cel mai important lucru pentru ei este păstrarea secretului asupra întâlnirilor și organizării lor, secret care este păstrat datorită unor jurăminte oribile, barbare, criminale, pe care fiecare mason trebuie să le depună. În baza acestor jurăminte (care de multe ori contravin jurămintelor depuse de ei ca demnitari ai statului, de respectare și apărare a Constituției și a poporului), ei se simt la adăpost de orice fel de divulgări, permițându-și sa deruleze cele mai criminale planuri de afaceri financiare sau politice. Aceste secrete bine păzite au și permis crearea în cadrul acestor loji masonice a unor grupuri de tip mafiot care operează acțiuni economico-financiare contra intereselor statului. Principalele activități le au în domeniul traficului ilegal de droguri, arme, carne vie, petrol, metale și pietre prețioase. Francmasonii folosesc metode foarte perverse: șantaj economic, politic, militar, informaţional, manipularea unor întregi națiuni prin metode clasice (propagandă deschisă, corupție, șantaj și prin tehnici de război psihologic: intoxicarea cu informații false, pervertirea cunoştinţelor omenești, dirijarea intereselor unor națiuni și popoare în direcții contrare intereselor proprii, semănarea urii şi dezbinării între cetăţenii aceleiași națiuni sau între popoare diferite).

Democrația (justiția) nu poate exista atâta timp cât există Francmasoneria, deoarece deciziile și politicele publice sunt luate în cadrul lojilor masonice de simple ființe umane care cred că dețin inteligența absolută… Francmasoneria este folosită de puterea banilor pentru a proteja capitalistul (sclavia), pentru a impune credințe limitate ființelor umane al căror potențial este inestimabil… Acest lucru se întâmplă, fiindcă puterea banilor conduce Francmasoneria.

Problema este că membrii lojelor masonice s-au infiltrat în toate structurile de vârf ale statelor naționale, inclusiv în justiție, în armată, dar și în învățământ. Prin urmare, francmasoneria este realitatea în care justiția nu se aplică membrilor săi, deoarece judecătorii sunt masoni și luptă pentru propriile lor interese…

De aceea, ar trebui să înființăm o echipă militară de drept penal internațional pentru a opri pionii folosiți de această mafie întunecată.

De asemenea, ar trebui interzis ca un francmason să ocupe o funcție politică sau să ocupe o funcție de funcționar public sau un statut de autoritate (judecător, avocat, polițist, militar, director școlar, etc.), în caz contrar, francmasoneria devine inevitabil o mafie națională și internațională.

Scopul capitalistului, francmasonului, este supraexploatarea resurselor, pentru a se îmbogăți…. Doar dreptul penal internațional, dreptul comun, poate proteja ecosistemele…

Trebuie amintit faptul că complotul, planificarea, inițierea sau constituirea unei asociații sau grupări în scopul săvârșirii vreuneia dintre infracțiuni este un soi de crimă, conform Codului Penal al României… Este strict interzisă planificarea unei fapte penale și se pedepsește cu închisoarea.

Francmasonul nu este în stare să corecteze această corupție din cadrul unui stat din cauza ego-ului său (corpul mental), deoarece îndrăznește să se creadă SUPER INTELIGENT…

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!