Home Stiri Fugărit şi prins de poliţişti, după ce condusese maşina băut
Stiri

Fugărit şi prins de poliţişti, după ce condusese maşina băut

În noaptea de 13/14 iunie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, judeţul Olt, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, în comuna Curtişoara, au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat, de 44 ani, din localitate. În timp ce poliţiştii îi verificau documentele, conducătorul auto a demarat, fiind urmărit, cu autospeciala din dotarea IPJ Olt, pe un drum judeţean din apropierea satului Proaspeţi şi pe uliţele comunale.
În momentul în care a ajuns în satul Proaspeţi, bărbatul a părăsit autoturismul şi a fugit prin vegetaţia crescută în zonă, însă, după continuarea urmăririi, pe jos, poliţiştii au reuşit prinderea şi imobilizarea acestuia. Fugarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la Spitalul Judeţean Slatina pentru recoltarea probelor biologice, însă acesta a refuzat.
În cauză, s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook

Author

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks