Hillary Clinton este pe cale de a castiga nominalizarea pentru candidatura din partea Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 2016. Faptul ca l-a invins in mai multe state pe contracandidatul ei Bernie Sanders prin mijloace care reclama furtul nu a prea contat.
Hillary si Tramp
Dar motivul pentru care Hillary este “campioana” Ocultei mondiale pentru functia de presedinte al SUA este altul. La consfatuirea Bilderberg din Austria din 2015 a fost prezent si consilierul sef al lui Hillary Clinton. De-aici putem deduce faptul ca Hillary e pe placul celor mai elitisti dintre cei ce controleaza aceasta planeta. Si aceasta mai demonstreaza un lucru: presedintii americani nu sunt alesi de poporul american ci sunt selectati de liderii Ocultei mondiale pentru a fi pusi apoi prin orice mijloace in fruntea tarii.

Propaganda clintonista marseaza pe ideea ca trebuie aleasa o femeie in fruntea SUA pentru a avea astfel inca o premiera dupa alegerea primului presedinte de culoare (si musulman se spune) din istoria SUA. Insa Hillary Clinton se confrunta cu mai multe probleme: un scandal al emailurilor, faptul ca sotul ei Bill Clinton a fost acuzat de mai multe femei ca le-ar fi violat si scandalul Benghazi in care Hillary e acuzata ca ar fi trimis arme rebelilor (inclusiv cei din ISIS) care lupta in Siria.

Insa singurul obstacol real in calea lui Hillary pare a fi un Donald Trump din ce in ce mai popular (si populist) pe care establishmentul american il vede a fi un real pericol la adresa sa. Nu e exclus ca presiunea din partea Sistemului sa creasca asupra lui Trumpa cu scopul de a-l scoate din cursa pentru Casa Alba. Daca Donald Trump e pe bune si va fi ales presedinte punandu-si in aplicare promisiunile va fi o lovitura devastatoare pentru Sistem si acolitii sai. Acest lucru va insemna incetinirea procesului de sovietizare al SUA pe care socialista Hillary Clinton pare ca doreste sa il continue.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook