Imaginile surprinse cu celebrul actor de 72 ani după accident sunt dramatice, este mutat pe o targă cu fața însângerată şi pregătit pentru a fi dus la un spital. Atenţie* Imaginile vă pot leza sensibilitatea.

Harrison Ford accidentat

În ciuda gravul accident de avion suferit de Harrison Ford el a continuat să fie conştient şi chiar a putut să vorbească pe toată perioada în care i s-au oferit primele intervenţii de prim ajutor. Accidentul s-a întamplat la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Santa Monica. Aparatul s-a prabuşit pe un teren de golf din Venice, California. în Los Angeles, acum au început să circule mai multe imaginii la felul cum s-a realizat transferul său la spital, pentru a putea fi tratat.

Artistul american în vârstă de 72 ani a fost urcat pe o targă, după ce i s-a pus un guler cervical pentru imobilizarea coloanei vertebrale şi bandaje pentru a opri sângerările de pe faţă.

Actorul Harrison Ford s-a prabuşit joi cu avionul contruit în 1942 de Ryan Aeronautical ST3KR, o aeronava de antrenament cu un singur motor, din Al Doilea Razboi Mondial. În urma accidentului Ford, a suferit o fractură de pelvisul, insă acum viața actorului este acum în afara oricărui pericol.

Ford a fost toată viaţa un mare pasionat al aviației de zbor cu motor. Joi a plecat neânsoţit de la aeroportul din orașul Californian Santa Monica la bordul avionul său Ryan PT-22, dar în câteva minute după decolare a suferit probleme la motor, după decolare a detectat că ceva este în neregulă, a încercat să se întoarcă la terminalul de la care a plecat în zadar, în cele din urmă s-a prăbușit.

Harrison Ford rani 
Harrison Ford avion accidentat
Harrison Ford paramedici

Comentarii pe Facebook