Tancurile rusesti au fost filmate din satelit prin Ucraina. Președinte Barack Obama a pus vina exclusiv pentru conflictele din Ucraina pe Rusia, dovada acestor teori stau la baza imaginile surprinse din satelit.

ONU a venit cu aceste dovezi clare si a sugerat ca Rusia a trimis trupe pentru a lupta alături de separatiștii din Ucraina.
separatist

Consiliul de Securitate al ONU a organizat astăzi o întâlnire de urgență dupa aceste dovezi copleșitoare.In fotografia este un rebel pro-rus într-o piață afectate de conflict în Donetsk.
Pro_Russian_rebel

Andriy Lysenko, un înalt oficial NATO a declarat cel puțin 1.000 de militari rusi au intrat în Ucraina cu echipament sofisticat, lasand fara nici o îndoială că armata rusă a invadat sud-estul Ucrainei.
imagine din satelit
O fotografie furnizata de DigitalGlobe catre NATO arată șase tunuri autopropulsate 2S19 153mm ruse situate în Rusia în apropiere de Kuibyshev, la patru mile sud de granița cu Ucraina.

satellite_image

Ministerul Apararii din Rusia a refuzat sa comenteze asupra rapoartelor facute de NATO asupra tancurilor rusești în Novoazovsk. O sursă diplomatică rusă a declarat: “Autoritățile ruse au spus în mod clar de multe ori ca nu există trupe regulate ruse acolo. Rusia nu este parte la acest conflict armat.”

Comentarii pe Facebook