In fiecare zi vedem zeci de plicuri care fie ne sunt adresate, fie sunt adresate companiei la care lucram. Un munte de plicuri de diferite dimensiuni, de cele mai multe ori albe sau culoarea lemnului, dar care nu prea ies in evidenta.

Pentru ca plicul tau sa iasa in evidenta din multitudinea pe care o primeste o persoana sau o companie, trebuie sa iti pui imaginatia la contributie si sa optezi pentru plicuri personalizate de diferite marimi, culori sau texturi.

Cum iti dai seama ca plicul tau poate sa iasa in evidenta? Gandeste-te la ce design te-ar face pe tine sa deschizi un plic pe care l-ai primit. Ce il face unic si care a fost motivul pentru care din toata gramada de plicuri, l-ai ales tocmai pe acela?

Plicurile personalizate sunt foarte importante mai ales din prisma companiilor. Indiferent ca trimiti o felicitare catre clientii sau partenerii tai, fii sigur ca nu doar compania ta a ales sa faca acest lucru. Incearca sa aduci o nota personala chiar si atunci cand este vorba sa trimiti plicuri business pentru ca destinatarii sa isi doreasca sa le desfaca si sa verifice continutul.

Pentru plicurile pe care le trimit companiile, este ideal sa adaugi sigla companiei, sloganul si daca doresti si cateva elemente grafice alb-negru sau colorate care te diferentiaza de la alte companii. Este foarte important sa pastrezi o nota serioasa si eleganta pe toate materialele care pleaca din compania ta, fie ca vorbim de carti de vizita, brosuri,pliante sau chiar plicuri de corespondenta.

Aceste plicuri personalizate sunt alegerea multor cupluri care urmeaza sa se casatoreasca. Sunt cea mai buna idee pentru invitatiile de nunta, deoarece se pot personaliza indiferent de cum isi doresc viitorii miri.

Cand vrei sa iti personalizezi plicurile, poti opta pentru diferite culori, modele, texturi, desene sau moduri de inchidere. Aceste plicuri sunt o modalitate foarte buna de a iesi in evidenta, fie ca vorbim de companii mari, afaceri mici sau chiar persoane fizice.

La Agrafa beneficiezi de plicuri personalizate la cele mai inalte standarde si ai parte de o gama foarte diversificata cand vine vorba de caracteristicile pe care le poti alege.

Comentarii pe Facebook