Home Nou ISRAELUL este un stat constituit “DE FACTO” (ILEGAL)
Nou

ISRAELUL este un stat constituit “DE FACTO” (ILEGAL)

La 14 mai 1948 a luat ființă statul modern Israel pe teritoriul arab din Palestina. Israelul este un stat constituit “DE FACTO(ILEGAL), deoarece nu a respectat jurisprudența (Judecățile) de la Nürnberg. Dreptul penal internațional se bazează pe procesul de la Nürnberg, unde a avut loc judecata lui Adolf Hitler și după care s-a formalizat Declarația Universală a Drepturilor Omului și a Cetățenilor. [1]

Acestă lege definește colonizarea forțată a unui stat ca fiind o crimă de război, de exemplu, legea penală internațională interzice în mod oficial violarea integrităţii teritoriale (țară, provincie, municipală sau multinațională) a unui stat străin. Acest text fondator constituie temelia legii penale internaționale din martie 1976.

Teritoriul cucerit de statul Israel este “DE FACTO”, adică în afara Tratatelor de Pace semnate de toate țările membre ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) și, prin urmare, este ilegal. De aceea, cu siguranță acest teritoriu aparține palestinienilor.

Până când ONU a acceptat o rezoluție privind împărțirea Palestinei în 1947, evreii constituiau doar 32% din populație și dețineau 5,6% din teren. Până în 1949, în mare parte ca urmare a organizațiilor paramilitare, cum ar fi gruparile Haganah, Irgun și Stern, Israelul a controlat 80% din Palestina și 770.000 de non-evrei au fost expulzați din țara lor.

Israel este un stat „Apartheid“ [2] sau un teritoriu construit pe rasism, un statut complet ilegal în conformitate cu normele de drept penal internațional, și așa cum am arătat anterior este interzisă colonizarea forțată a unui teritoriu străin.

Cei care au înființat, finanțează și controlează astăzi statul Israel sunt aceeași bancheri din Londra (familia ROTHSCHILD) care l-au finanțat pe Adolf Hitler. Acestă concluzie poate fi trasă din videoclipul de mai jos:

De asemenea, Israelul a comis foarte multe crime de război pe teritoriul palestinian după ce l-a colonizat, iar acest lucru este demonstrat de imaginea de mai jos:

Singura pretenție a Israelului la legitimitate a fost o declarație sau o promisiune biblică. Israelienii afirmă că Dumnezeu i-ar fi promis lui Avraam acest stat: «Seminţei tale
dau ţara aceasta, de la râul Egiptului până la râul cel mare Eufrat». Prin urmare, ar fi absurd să numim legitimitate o simplă scuză sau pretext, doar pentru a lua cu forța un teritoriu locuit legal și deținut de alții.

În videoclipul următor se poate vedea raportul sau argumentele care demonstrează, de asemenea, ilegalitatea statului Israel înființat pe teritoriul statului arab Palestinian.

 

Referințe:

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Declara%C8%9Bia_drepturilor_omului_%C8%99i_ale_cet%C4%83%C8%9Beanului
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Apartheid
Comentarii pe Facebook
5/5 - (8 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!