Luni, 15 septembrie 2014, la sediul Poliţiei municipiului Caracal s-a prezentat Gabriel Mincă, din municipiul Caracal, care a înmânat poliţiştilor o servietă, în care se găseau documente, cărţi de credit, bunuri personale, precum şi suma de 5.900 lei, declarând că a găsit-o pe o bancă, în părculeţul din centrul municipiului Caracal.
servieta gasita
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietara servietei, ca fiind o persoană domiciliată în municipiul Bucureşti, şi au invitat-o la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Aceasta a relatat poliţiştilor că, în ziua cu pricina, soţul său a ridicat de la o unitate bancară 5.500 lei, pe care i-a pus în servietă, după care s-au întâlnit în părculeţul din centrul municipiului Caracal, de unde au plecat, uitând pe bancă servieta.
Servieta cu banii, documentele şi bunurile personale au fost restituite proprietarilor, la sediul Politiei municipiului Caracal. Aceştia i-au mulţumit lui Gabriel Mincă pentru gestul său şi pentru modul în care şi-a făcut datoria civică.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook