Home Nou KARL MARX a fost văr de-al treilea cu baronul ROTHSCHILD
Nou

KARL MARX a fost văr de-al treilea cu baronul ROTHSCHILD

Revoluția industrială a fost un proces tehnic complex prin care munca era axată pe o mișcare politică care să aducă beneficii celor mai mari bancheri internaționali. Sistemul de sclavi controlat și supravegheat de elita financiară era prea scump. Pur și simplu, la sfârșitul secolului al XVIII-lea fabricile industriale nu puteau întreține milioanele de sclavi, oferindu-le, cazare gratuită, mâncare și haine. Prin urmare, era nevoie de lucrătorilor mai profitabili, cărora să li se plătească un salariu de mizerie, iar cu acel salariu mizerabil să își susțină cheltuielile pentru cazare, masă și îmbrăcăminte. În acest fel, salariul de mizerie era înapoiat integral sistemului financiar. Așa se face că, marii maeștrii ai banilor au trebuit să recurgă la un plan pentru a scoate din uz vechiul sistem de sclavi.

La acel moment, elita la utilizat pe KARL MARX (un văr de-al treilea al baronului ROTHSCHILD) pentru a inființa marxismul/comunismul/socialismul, în scopul unor mișcări aboliționiste și pentru a creea diviziune și discordie între societăți și state.

Nanette Salomon Cohen [1] (bunica lui KARL MARX) a fost fiica lui Salomon David Barent-Cohen [2]

Salomon David (Cohen) Barent-Cohen (stră-bunicul matern al lui KARL MARX), la rândul său, a fost unchiul patern al lui Salomon David (Cohen) Barent-Cohen [3], care i-a fost soție lui Nathan Mayer Rothschild.

Nathan Mayer Rothschild [4] a fost fiul fondatorului dinastiei financiare, Mayer Amschel Rothschild. [5]

Datele prezentate mai sus demonstrează că creatorul ideologiei comuniste, care domina  a fost descendentul familiei ROTHSCHILD, de fapt a fost verișor de gradul trei al familiei ROTHSCHILD.

Istoria instaurării ideologiei socialiste/comuniste/marxiste a lui Karl Marx

Cum a preluat Karl Marx cele trei curente ideologice?

Ei bine, MARX s-a împrietenit la Paris cu “patronul și mentorul” său Friedrich Engels, care la ajutat să se alăture Lojei Masonice Marele Orient.

De acolo a preluat ideologia “Manifestului comunist”, apoi a extins ideologia comunistă/socialistă/marxistă/ în toată Europa.

Noua ideologie politică a lui “ROTHSCHILD” a fost un instrument valoros pentru a genera mișcări politice capabile să divizeze societățile și statele, astfel încât să își ducă la bun sfârșit toate planurile de control al tuturor resurselor umane și financiare.

Refuzul Rusiei țariste de a avea o bancă centrală controlată de ROTHSCHILD, a transformat-o în dușmanul public numărul unu al familiei de bancheri care domina sistemul internațional bancar.

Prin intermediul a mai mulți agenți comuniști finanțați de pe Wall Street și de la Londra, inclusiv TROSTSKI și LENIN, s-a încercat eliminarea regimul țarist din interiorul Rusiei.

Țarul înspăimântat a dezvăluit planurile elitei bancare, tipărind în mod anonim “Protocoalele Înțelepților Sionului”. Această mișcare neinspirată a condus la o accelerare a planului familiei ROTHSCHILD de a răsturna regimul țarist.

Lenin și Troțki au început să călătorească la Londra, de unde au început să scrie pentru ziarul “Iskra”, finanțat de Compania Fabiana [6], fracțiunea Social Democrată a politicii lui ROTHSCHILD.

TROTSKI a călătorit la New York și la Wall Street, s-a întâlnit cu JACOB SCHIFF, una dintre persoanele apropiate lui Rotschild, care ia dat 20.000.000 de dolari [7] pentru a finanța Revoluția Rusă.

De aici nu a mai fost decât un pas până la instaurarea comunismului, socialismului, marxismului inventat de KARL MARX și susținut de elita bancară internațională.

Referințe 

  1. https://www.geni.com/people/Nanette-Salomon-Cohen/6000000007039141005
  2. https://gw.geneanet.org/nabulione932?lang=en&p=salomon+david&n=barent+cohen
  3. https://gw.geneanet.org/nabulione932?lang=en&p=hannah&n=barent+cohen
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild
  6. http://modernhistoryproject.org/mhp?Article=FinalWarning&C=7.3
  7. http://www.wildboar.net/multilingual/easterneuropean/russian/literature/articles/whofinanced/whofinancedleninandtrotsky.html

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!