Home Politica Marea Britanie, afară cu picioarele înainte din UE?
Politica

Marea Britanie, afară cu picioarele înainte din UE?

Urmareste-ne pe Google News

Doar un Brexit “dur” este un adevărat Brexit, iar cu banda de gangsteri care conduce Uniunea Europeană nu se poate proceda altfel. Marea Britanie a intrat în Uniune în anii 1970 fără să fie întrebată, iar acum când a aflat cum stau cu adevărat lucrurile și unde sunt îngropate “cadavrele” se pare că nu poate ieși decât cu picioarele înainte. Sau cel puțin acesta este scopul uriașei sume pe care o cere Uniunea Europeană de la Marea Britanie în schimbul libertății. Dacă nu plătește, țara se poate aștepta la tot ce e mai rău: pierderea Scoției și a Irlandei de Nord, sancțiuni economice și chiar acțiuni armate împotriva ei.
Uriașa sumă de bani cerută are evidentul scop de a descuraja orice altă țară care ar dori să îi urmeze exemplul. Dar poate avea și un efect advers prin faptul că, arătându-și fața nemiloasă organizația s-ar putea confrunta cu alte inițiative de tip Brexit din partea altor țări care ar dori să părăsească Uniunea din cauza caracterului nemilos al acesteia. Și atunci, fără UE, nu ar mai exista sancțiuni economice în caz că o părăsești.

Uniunea Europeană este adevărata forță motrice ce se află în spatele distrugerii clasei mijlocii din state precum Italia, Spania sau Franța. Este în același timp principalul vinovat dar și instigator cu privire la migrația necontrolată din Țările Lumii a Treia. Este toate cele de mai sus și mult mai mult decât atât în timp ce șefii statelor occidentale printre care și președintele Macron sunt doar niște persoane care au scos castanele din foc pentru liderii UE.

Organizația continentală încă nu și-a arătat adevărata față, și cu trecerea anilor, dacă nu va dispărea, va deveni cu adevărat tiranică.

Autor: Cimpoieru Ciprian

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!