Femeile au decis care este dimensiunea penisului ideal pentru o relație de lungă durată, și care este pentru o aventură de o noapte. Discuțiile femeilor pe tema dimensiunii penisului bărbaților nu se opresc niciodată.

marime penis

Savanții de la Universitatea din Mexic și California au decis să dezbată eterna problemă: Care este mărimea ideală a penisului bărbatului?

Oamenii de știință au aflat răspunsul

La studiu au participat 75 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani care întrețin frecvent relații sexuale (heterosexuale).

Pentru fiecare femeie au fost prezentate 33 de “modele” de organe sexuale masculine cu dimensiuni începând de la 10 până la 21,5 cm, li s-a cerut să aleagă care penis li se pare cel mai atractiv pentru o relație pe termen lung, și pentru o singura noapte.

Ele au ajuns la concluzia că dimensiune ideală a penisului se situează între 12 și 16 cm, a fost cea mai dorită atunci când vine vorba de relații pe termen lung, iar atunci când vine vorba de relație de o noapte femeile preferă alte mărimă, și spune că cea potrivită se situează între 16 și 17 cm.

Comentarii pe Facebook