Jandarmii olteni le-au urat „La mulţi ani” doamnelor şi domnişoarelor aflate în trecere prin zona Zahana a municipiului Slatina şi le-au oferit flori şi mărţişoare.
Acţiunea a avut loc duminică dimineaţă, cu ocazia zilei de 1 Martie, prin acest gest jandarmii dorind să-şi exprime, în aceste zile de început de primăvară când toată lumea celebrează Femeia, respectul şi preţuirea pentru cele care ne sunt aproape – mame, soţii, fiice, prietene şi colege.
Cu ocazia Zilei de 1 Martie, jandarmii olteni urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor să se bucure de o primăvară frumoasă, plină de bucurii, să aibă parte de sănătate, bucurie în suflet şi fericire. La mulţi ani!
Ziua de 1 Martie a reprezentat un bun prilej şi pentru poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Olt, în parteneriat cu OMNIASIG – VIENNA INSURANCE GROUP şi RAR Olt, să ofere doamnelor şi domnişoarelor participante la traficul rutier un gând bun, o urare de „La mulţi ani!” şi o floare.
Mare le-a fost mirarea doamnelor când poliţiştii care le-au oprit în trafic nu le-au solicitat actele autoturismului sau permisul de conducere, ci le-au oferit un simbol de 1 martie şi le-au urat o primăvară frumoasă şi fără evenimente rutiere nedorite.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook