Motivele pentru care sani isi pierd forma si fermitatea pot fi nenumarate, printre cele mai intalnite fiind schimbarile bruste de greutate si hranitul bebelusilor.

Solutia este destul de simpla: intarirea muschilor de la nivelul pieptului pentru sustinerea optima si hranirea corespunzatoare a pieli, pentru a reda elasticitatea.

Iata 3 exeritii simple dar exrem de utile:

1.Flotari pe genunchi:  Genunchii pe pamant, mainile in forma de T si privirea inainte. Va lasati greutatea corpului pana cand barbia aproape atinge pamantul, apoi va ridicati. Zona de lucru maxima trebuie sa fie pieptul, nu mainile.

exercitiu-3

2.Fluturari: Fie ca stati pe spate, fie in pozitie de aplecat cu fundul incordat, fluturarile sunt exercitii extrem de utile. Avand greutate in maini (gantere, sau cate o sticla de diferite greutati),  duceti mainile paralel cu pamantul, apoi le lasati pena se intalnesc.

752044l-581x0-w-87f1b476

3.Flotari pe pat: La fel ca la primul exercitiu, dar de aceasta data pozitia este pentru o flotare normala. Fiind in inclinat, acestea sunt mai usor de facut. Aveti grija sa tineti intodeauna corpul drept si fundul incordat.

DSC08291

Puteti face exercitiile sub forma de circuit, adica 30 de secunde de lucru, 30 de secunde pauza. Parcurgeti circuitul de 3 ori (deci 9 minute de lucru). Rezultatele vor aparea  dupa cateva sedinte de antrenament.

O idee foarte buna este si masajul sanilor cu o crema pe baza de vitamina E. Aceasa va reda elasticitatea pielii

Comentari

comentari