Apar primele zvonuri de căsătorie dintre vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu şi milionarul austriac Felix Baumgartner. 

Felix Baumgartner si Mihaela Radulescu

La scurt timp după ce Mihaela Rădulescu şi-a prezentat oficial relaţia cu austriacul Felix Baumgartner, în presa austriacă deja circulă următoarea întrebare: ” ” comform site-ului oe24.at

Brusc a apărut un zvon care circulă de ceva vreme în toată presa austriacă, Mihaela ar putea fi cerută în curând în căsătorie de Felix Baumgartner… Fani speră la o nunta fabuloasă. La urma urmei, el a declarat că ea este “dragostea vieții sale” – și “singura”.

“Nu trebuie să fii tânar ca să te simţi tânăr – și uite că se potrivesc”, Mihaela Radulescu vine acum în viată lui Felix Baumgartner după haosul de dragoste din jurul său” a conchis site-ul oe24.at

Felix Baumgartner (45 ani), austriacul care a depăşit viteza sunetului prin saltul sau din stratosferă, are o avere fabuloasă, estimată la 250 de milioane de dolari. Celebrul austriac mai are o echipă de fotbal, o linie de haine, o vodcă şi un parfum care îi poartă numele, dar şi un lanţ de restaurante în Viena.

Comentarii pe Facebook