Home Stiri Notarita lui Gigi Becali urmarita panal pentru declaratii false
Stiri

Notarita lui Gigi Becali urmarita panal pentru declaratii false

Notarita lui Gigi Becali, are plangere penala pentru fals in declaratii, uz de fals, tentativa la inselaciune si fals intelectual.
birou notariat
In cursul acestei zile , 19.03.2014, s-a depus la prim procurorul de sub Curtea  de Apel plangere penala cu Nr. 305 impotriva Mircea Anisoara, notar public in Biroul Notarilor Publici, pentru urmatoarele infractiunii:

  1. Fals intelectual in forma participatiei improprii, infractiune reglementata de Art.31 Alin. II rap. la Art. 289 Alin. I din codul penal in vigoare;
  2.  Fals in declaratii, infractiune reglementata de Art. 292 din Codul Penal in vigoare;
  3.  Uz de fals, infractiune reglementata de Art. 291 din codul penal in vigoare;
  4. Tentativa la inselaciune,  infractiune reglementata de Art. 20 rap. la Art. 215 Alin. I, II si III Codul Penal in vigoare.

Notarita Mircea Anisoara a fost vicepresedinte in PNGCD si a facut parte din biroul  permanent. Este notarul la care  Gigi Becali incheia de obicei tranzactii imobiliare sau drepturi litigioase. Notarul  Mircea Anisoara l-a vizitat pe Gigi Becali si la arest imediat dupa incarcerare.
Un control al fiscului in 2010 a dezvaluit ca Gigi Becali a incheiat la acest notar in perioada  2004-2008, 53 tranzactii imobiliare. Valoarea acestora a fost de  543.176.751 LEI. Fiscul a identificat  13 tranzactii suspecte facute de Gigi Becali, dintre care 11 privesc terenurilor dobandite prin cumparare de la S.C.  AGROINDUSTRIALA MOGOSOAIA, fostul  IAS Mogosoaia, unde administrator a fost omul de afaceri Teia Sponte.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks