Notarita lui Gigi Becali, are plangere penala pentru fals in declaratii, uz de fals, tentativa la inselaciune si fals intelectual.
birou notariat
In cursul acestei zile , 19.03.2014, s-a depus la prim procurorul de sub Curtea  de Apel plangere penala cu Nr. 305 impotriva Mircea Anisoara, notar public in Biroul Notarilor Publici, pentru urmatoarele infractiunii:

  1. Fals intelectual in forma participatiei improprii, infractiune reglementata de Art.31 Alin. II rap. la Art. 289 Alin. I din codul penal in vigoare;
  2.  Fals in declaratii, infractiune reglementata de Art. 292 din Codul Penal in vigoare;
  3.  Uz de fals, infractiune reglementata de Art. 291 din codul penal in vigoare;
  4. Tentativa la inselaciune,  infractiune reglementata de Art. 20 rap. la Art. 215 Alin. I, II si III Codul Penal in vigoare.

Notarita Mircea Anisoara a fost vicepresedinte in PNGCD si a facut parte din biroul  permanent. Este notarul la care  Gigi Becali incheia de obicei tranzactii imobiliare sau drepturi litigioase. Notarul  Mircea Anisoara l-a vizitat pe Gigi Becali si la arest imediat dupa incarcerare.
Un control al fiscului in 2010 a dezvaluit ca Gigi Becali a incheiat la acest notar in perioada  2004-2008, 53 tranzactii imobiliare. Valoarea acestora a fost de  543.176.751 LEI. Fiscul a identificat  13 tranzactii suspecte facute de Gigi Becali, dintre care 11 privesc terenurilor dobandite prin cumparare de la S.C.  AGROINDUSTRIALA MOGOSOAIA, fostul  IAS Mogosoaia, unde administrator a fost omul de afaceri Teia Sponte.

Comentarii pe Facebook